Te me falesh Teuta, por nuk ishte ai qellimi im. Jam shume I qarte qe ai nuk ishte komenti juaj, ato jane klishete e dijetareve perendimore, si ai arkeologu ne video.TeuAL wrote:Zeus10 wrote:Qe te jem i sinqerte me ju Teuta, mua ma vrasin syrin komente te tilla. . . . Eshte per te ardhur keq, qe perpjekjet tona, per te permbysur klishete, si kjo e mesipermja nuk po kane sukses, bile dhe mes nesh.TeuAL wrote: The archaeological site of Butrint preserves structures and artifacts spanning nearly three thousand years of history. Located in southwestern Albania, the city was an ancient Greek settlement and later a Roman colony and has been named a UNESCO World Heritage Site.
Me keni keqkuptuar, 100%. Nuk kam bere asnje koment dhe kam shkruajtur vetem Shqip. Adresa web qe kam dhene per "Nje video per Butrintin:"
http://www.youtube.com/watch?v=aDDqqDTjLj4.permban videon sebashku me nje 'summary' nga autori dhe postuesi i videos. Une bera "copy-paste" te komplet cfare eshte shkruar nga autori-postuesi i videos per te shmangur ndonje ankese nga autori-postuesi.
Verejtja juaj eshte adresuar jo tek autori i tekstit te videos !!!
Une jam plotesisht dakord me verejtjen tuaj por te adresuar tek autori - Hernandez. Eshte per te ardhur keq qe tanet nuk kane asnje botim(prej disa vitesh) rreth germimeve arkeologjike ne Butrint. Jo vetem kaq, por postimet-botimet e te tjereve, si kjo video ne fjale, ku ka deklarata te 'pafaktuara dhe jo te sakta', postohen dhe askush nuk ju pergjigjet. Heshtet! . Nqse ndonje ekspert nga tanet do i pergjigjej videos, atehere qellimi i postimit tim do te ishte arritur plotesisht.
Po, eshte adresuar ndaj tij dhe idese se pergjithshme, qe kultura buron vetem prej ketyre "racash" te lashta, duke hequr kontributin e kujtdo tjeter ne pergjithesi dhe ne rastin tone shqiptareve .