illyrianboyful wrote:
illyrianboyful wrote:
Baca Isë me disa luftëtar të tij
Gazmend wrote:illyrianboyful wrote:
Baca Isë me disa luftëtar të tij
Illyrianboyful, keta siper jane forca te shkijeve, cetnike hesapi !
Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletinin,Gazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Se e di shume mire si duket Ise Boletini !
Keta me plisa sigurisht jane shoke te Azem Bejtes se ai ka luftu bashke me cetnikun e madh Kosta Pecanac kunder Austro-Hungarezve. A Kosten e ki aty ne foto.
Kane luftu shkije e sllavomaqedone kunder austro-hungarezve e edhe i kane mashtru shqiptaret naiva me luftu edhe ata bashke me shkije. Ai personi ne mes nuk i perngjan Ises hiq. Isa e ka ftyren ma te mbushte dhe vija te bukura. Qe krahasoj vete:illyrianboyful wrote:Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletininGazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Keta me plisa sigurisht jane shoke te Azem Bejtes se ai ka luftu bashke me cetnikun e madh Kosta Pecanac kunder Austro-Hungarezve. A Kosten e ki aty ne foto.
Mirë mirë, ashtu është si thua, le të korigjohet teksti pra, apo edhe të shlyhet e tërë fotografija.Gazmend wrote:Kane luftu shkije e sllavomaqedone kunder austro-hungarezve e edhe i kane mashtru shqiptaret naiva me luftu edhe ata bashke me shkije. Ai personi ne mes nuk i perngjan Ises hiq. Isa e ka ftyren ma te mbushte dhe vija te bukura. Qe krahasoj vete:illyrianboyful wrote:Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletininGazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Jo, Jo, ska nevoje mu shly kurgjo, kurgjo keq ske bo, une edhe te falenderoj per foton qe e ke pru. Fotoja eshte nje fakt historik dhe duhet te cmohet. Une vetem nderhyna per me bo nje korrigjim te vogel aty. Faleminderit ty.illyrianboyful wrote:Mirë mirë, ashtu është si thua, le të korigjohet teksti pra, apo edhe të shlyhet e tërë fotografija.Gazmend wrote:Kane luftu shkije e sllavomaqedone kunder austro-hungarezve e edhe i kane mashtru shqiptaret naiva me luftu edhe ata bashke me shkije. Ai personi ne mes nuk i perngjan Ises hiq. Isa e ka ftyren ma te mbushte dhe vija te bukura. Qe krahasoj vete:illyrianboyful wrote:Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletininGazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Megjithatë teksti ndër foto duhet të korigjohet!!! u futa në gabim sepse ata kan shënuar se është Isa Boletini, por si the ia paskan palluarGazmend wrote:Jo, Jo, ska nevoje mu shly kurgjo, kurgjo keq ske bo, une edhe te falenderoj per foton qe e ke pru. Fotoja eshte nje fakt historik dhe duhet te cmohet. Une vetem nderhyna per me bo nje korrigjim te vogel aty. Faleminderit ty.illyrianboyful wrote:Mirë mirë, ashtu është si thua, le të korigjohet teksti pra, apo edhe të shlyhet e tërë fotografija.Gazmend wrote:Kane luftu shkije e sllavomaqedone kunder austro-hungarezve e edhe i kane mashtru shqiptaret naiva me luftu edhe ata bashke me shkije. Ai personi ne mes nuk i perngjan Ises hiq. Isa e ka ftyren ma te mbushte dhe vija te bukura. Qe krahasoj vete:illyrianboyful wrote:Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletininGazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Ja kane fut Serbet kot aty. Kurgjo mos beso cka vjen prej tyne. Qe ktu e ki ate njerin ne mes qe ska lidhje me Isen:illyrianboyful wrote:Megjithatë teksti ndër foto duhet të korigjohet!!! u futa në gabim sepse ata kan shënuar se është Isa Boletini, por si the ia paskan palluarGazmend wrote:Jo, Jo, ska nevoje mu shly kurgjo, kurgjo keq ske bo, une edhe te falenderoj per foton qe e ke pru. Fotoja eshte nje fakt historik dhe duhet te cmohet. Une vetem nderhyna per me bo nje korrigjim te vogel aty. Faleminderit ty.illyrianboyful wrote:Mirë mirë, ashtu është si thua, le të korigjohet teksti pra, apo edhe të shlyhet e tërë fotografija.Gazmend wrote:Kane luftu shkije e sllavomaqedone kunder austro-hungarezve e edhe i kane mashtru shqiptaret naiva me luftu edhe ata bashke me shkije. Ai personi ne mes nuk i perngjan Ises hiq. Isa e ka ftyren ma te mbushte dhe vija te bukura. Qe krahasoj vete:illyrianboyful wrote:Osht e mundshme, teksti përmend edhe disa maqedon aty, por unë në mes aty po e shohë një që po ngjan me Isa boletininGazmend wrote:Jo, jo, Illyrianboy. Nuk oshte Baca Ise aty. Ja kane fut shkijet kot, e kane perzi me Azemin.
Nuk oshte foto e vitit 1903, se cetnikte i ki aty. Ne ate vit te kryengritjes se Ilindenit nuk kane qene cetnikte e serbeve te formuar ende. Aty ne foto e ki kosta pecancin kryecetnikun e pare. Tash nese kjo foto oshte para lidhjes se Azemit me Kosten, atehere duhet me qene kur cetnikte e Serbise kane luftu ne Kosove dhe Maqedoni kunder turqve, por mbas vitit 1905. Atehere n'ate rast anterate aty ne foto me plisa, ja duhet me qene shqiptare te krishtene ose shqiptare te sllavizume.erix77 wrote:Nqs ajo foto eshte e vitit 1903 ata ka shume gjasa qe te kene marre pjese ne luften per mbrojtjen e republikes te Krusheves ne maqedoni kunder turqeve.Sic dihet shume shqiptare u bashkuan me kryengritesit sllavo-bullgare per te kerkuar lirine nga turqia.