"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbroh

#16

Post by rrëqebull » Mon Jul 07, 2014 11:35 pm

Image

TRILLIMTARI
(angl. “spin doctor”) është një përvojëtar propagande që punon si këshilltar, mësëshumtas, për një figurë apo krah politik a ekonomik, dhe që ka për detyrë pastrimin apo zbukurimin e pamjes publike të klientit të tij duke e bërë sa më të pëlqyeshme për opinionin e përgjithshëm në mënyrë që t'i rrisë, në rastin e politikanit, mbështetjen e tij elektorale apo miratimin për mandatin e tij politik dhe sidomos përqendrohet tek trillimi, tjerrja apo përmbysja e të dhënave që shfaqen nëpër lajmëtore duke i përpunuar a shtrembëruar ato sipas interesit të rrogëdhënësit të tij.

Si trillimtari i parë në histori mbahet Ajvi Li (Ivy Lee) i cili bashkë me nipin e Frojdit, Eduard Bërnejsin (Edward Bernays), cilësohet si një ndër themeluesit e 'marrëdhënieve me publikun', (angl. “public relations, PR”, thjesht eufemizëm për gjithçka që ka të bëjë me trillimtarínë) dhe i fushatave manipuluese a reklamuese, siç i njohim edhe sot. [Vetëm si shembull për të treguar përdorimin e gjerë të prurjeve të tij në këtë fushë ende sot: një ndër shpikjet e tij të shumta është përdorimi i 'komunikatave për shtyp'.)

Me shfaqjen e trillimtarëve, dhe të teknikave të tyre mendjemarrëse, fillon edhe nxitja e stërtej·blerjes (th.n.: konsumizmit të shfrenuar).

Teknika më e mirë për të reklamuar diçka, sipas Bërnejsit, është përdorimi i lajmeve 'të mirëfillta' sepse ato, sipas tij, ngjallin besueshmëri shumë herë më të lartë se sa reklamat që dallohen se janë reklama. Kjo teknikë, e bashkërenduar me shfrytëzimin e njerëzve me profesione të rëndësishme që përfaqësojnë modele me ndikim, të respektuar apo të marrë si shembull nga shoqëria, i shërbeu atij, midis të tjerash, për të ndryshuar zakonet e amerikanëve në mënyrë që të rriste shitjen e tregqiturinave (produkteve) për llogari të qarqeve sipërmarrëse për të cilat punonte.
Për të shkaktuar stërtejblerjen e bekonit (pastërma derri), me teknikat e tij, ai arrit t’i bindte amerikanët se në mëngjes ata duhet të hanin bekon me vezë të skuqur, dhe jo çaj me thekërrica, siç ishin të mësuar deri atëhere.

Por një nga fushatat e tij më të njohura dhe më të arritura, mbetet ajo e viteve ’20, kur përhapi, për arsye tërësisht të lidhura me rritjen e shitjeve, propagandën: 'duhanosja është emancipim për gratë’.
Sado që mendimcektësisht kjo thirrblerje ("slogan") sot besohet nga turmëtakët si diçka e lidhur me çlirimin e grave (nga shëndeti?!), qëllimi i atij që e trilloi, për të përhapur vesin e duhanosjes edhe tek gratë, ishte thjesht dhe vetëm rritja e shitjeve të cigareve, ashtu siç rrogëdhënësit e tij i kishin kërkuar.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbroh

#17

Post by rrëqebull » Wed Jul 16, 2014 12:30 pm

Image

Në Mbretërinë e Bashkuar — por gjendja është pakashumë e njëjtë në të gjitha vendet që prej dekadash kanë përqafuar, edhe pa e kuptuar fare, marksizmin kulturor — më të shumtë janë 15 vjeçarët që kanë një telefon shumëmjetor (multimedial) se sa ata që jetojnë në një Familje për së mbari me mamanë dhe babanë.
Dhe më shumë se 1 milion prej tyre nuk takohen më as me gjyshërit, si pasojë e ndarjes dhe martesëprishjes së prindërve të tyre.

Studimi thotë se pothuajse gjysma e 15 vjeçarëve të Mbretërisë së Bashkuar në vitin 2020, do të jenë nga Vatra të zhbëra.

Këto dukuri të shëmtuara, nuk janë aspak një “zhvillim i natyrshëm”.
Kështu mund ta quajnë veçse ata që nuk duan të ngrenë as edhe një gisht kundër degjenerimit që fshihet në shumicën e rasteve pas fjalës gjoja asnjanëse ‘modernitet’, e cila të papërgatiturve u duket madje vetëmiratuese dhe pohëse (pozitive).

Shkatërrimi i Familjes nuk është aspak diçka e vetvetishme por është një pasojë e drejtpërdrejt e politikave të caktuara internacionaliste, e ndërlidhur ngushtësisht me çdo lloj ndryshimi dhe ndikimi kulturor që prej vitesh përçohet nga televizionet,filmat, telenovelat, etj., dhe nga mjetet lajmëtore në dorë të shërbëtorëve mendjeskllevër të internacionalizmit.

Kriminalizimi i atësisë, feminizmi ultrabolshevik (ku vendin që në retorikën “revolucionare” shkatërrimnxitëse bolshevike e mbante proletariati, e merr femra), leshelisja e gjinive (homoseksualët dhe gjithë cirku psikiatrik lgbt-ist marrin vendin e proletariatit në retorikën “rivolucionare” shkatërrimnxitëse neobolshevike), tkurrja/shpërfytyrimi/zhdukja e kombit vendas (pakicat dhe imigrantët e huaj si proletariati i ri revolucionar), dhe shumë dukuri të tjera, janë që të gjitha mjete internacionaliste në funksion të përçarjes, shkatërrimit dhe zhdukjes së Familjes dhe vijarisht Kombeve.

Këto janë të gjitha të lidhura me “Shkollën e Frankfurtit”, nga ku kanë dalë të gjitha frankënshtajnizmat dhe përbindëshizmat kulturore që kanë shpërfytyruar Perëndimin dhe që po vazhdojnë ta sëprapthësojnë duke e bërë gjithnjë e më shumë kundra-Familje dhe kundra-ShtetKomb (lgbt-izmi është helmuesi që përdoret nga neomarksistët për të helmuar Familjen porsi multikulturalizmi multietnik përdoret si helmues për Kombin).


[artikulli: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ssage.html]

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbroh

#18

Post by rrëqebull » Mon Aug 18, 2014 6:02 pm

Ai është gjithashtu edhe një prej themeluesve të "Shkollës së Frankfurtit", e njohur edhe si "Instituti i Kërkimeve Shoqërore", e cila ishte një organizatë mendimtarësh bolshevikë të cilët në veprat e tyre kanë ndërlidhur teoritë pseudo-shkencore të Marksit me ato pseudo-shkencore të Frojdit, duke përpunuar shumicën e dogmave të korrektësisë politike dhe të sëprapthësimeve dhe degjenerimeve kulturore që Perëndimi përjeton ende sot dhe që përmblidhen zakonisht nën togun Marksizëm Kulturor (si p.sh. shkatërrimi i Institucionit të Martesës, përçarja e Familjes, përçarja e Kombit, kriminalizimi i etnocentrizmit, kriminalizimi i rolit të babait, feminizmi radikal, përçarja midis gjinive, hordhimigracioni, përzierja racore, lgbtizmi, multikulturalizmi, shoqëritë multietnike, etj.).

Image

[quote2="'"]«Lima e butë të ha trutë» thotë ajo fjala e urtë e këtij Kombi mendjeartë ku kam 'venomin' (privilegjin) që të bëjë pjesë e të shërbejë.

Dhe vërtet kështu është: gënjeshtrat e stër-përsëritura në një hapësirë kohe mjaft të gjatë, mund të hyjnë në mendjen e njerëzve duke u kthyer në "të vërteta" të pranuara, sado kundra-arsye, kundra-familje, kundra-komb a kundra-evropiane qofshin.
Dhe jo vetëm gënjeshtrat.

Fjala e urtë, në fakt, përdoret «për një njeri që vepron ngadalë e pa u ndjerë dhe të bën të keqën».
Pra flasim jo thjesht për depërtimin e gënjeshtrës së stër-përsëritur, me veshje të bukura retorike, në mendjen e njeriut, por për depërtimin e gënjeshtarit dhe keqbërësit deri në mjediset kulturore e vendimmarrëse më të larta të një organizate a të një shteti!

Që në shoqërinë Tonë e në hapësirën Tonë politike po veprojnë prej kohësh kësi lloj «limash» që duan të rrënojnë e të sëprapthtësojnë të gjitha Vlerat Tona dhe Qenësinë tonë Kombëtare, kjo nuk është aspak e vështirtë për t'u kuptuar. Një degjenerim, një mungesë zhvillimi, një prapavajtje, një zvetënim, një përçarje, një trullosje, një shkombëtarizim e vetë-poshtërim si ato me të cilat na bënë të përballemi përditë politika e deritanishme, është dëshmia më e qartë e faktit se ajo që na kanë detyruar të quajmë robotikisht "demokraci', nuk është gjë tjetër veçse një neo-bolshevizëm, i cili ka arritur të depërtojë në çdo cep të mjediseve poltike, kulturore e shoqërore.

Çdo mungesë nacionalizmi është një dëshmi e pakundërshtueshme e pranisë së liberal-bolshevizmit! (neo-bolshevizëm jo-totalitar = përdhunim kulturor)
[/quote2]

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbroh

#19

Post by rrëqebull » Sun Sep 07, 2014 5:35 pm

Image
Tentojnë t'ia përdhunojnë të dashurën, përballet me 5 sulmues (VIDEO)
http://www.telegrafi.com/lajme/tentojne ... 20887.html
[quote2="'"]E gjithë politika internacionaliste multikulturore e multietnike, e përmbledhur në pak sekonda:

https://www.youtube.com/watch?v=DTHk-gZVGfQ

Sulmet e tilla janë të panumërta, dhe ndodhin përditë në Perëndim, por nuk përmenden asnjëherë, ose shumë shumë shumë rrallë.
Pse? Sepse faktet, shkenca, natyra dhe e vërteta janë "raciste", "fashiste", "nacionaliste" e "naziste" sipas bolshevikëve dhe neo-bolshevikëve të maskuar si "demokratë" e "humanistë", të cilët, që pas luftës së dytë botërore, me manipulime të lidhura ngushtë me ngjarjet e kësaj luftë, kanë arritur të grumbullojnë aq shumë pushtet, sa që e kanë të mundur të vendosin se për çfarë duhet folur e për çfarë duhet heshtur nëpër ekrane dhe shtyp.

Këtë lloj kontrolli të rrjedhës së lajmeve, ata e arrijnë edhe në mënyrë të tërthortë, me anë të ndrydhjes, shtrembërimit dhe shpërfytyrimit që u kanë bërë fjalëve dhe koncepteve me kalimin e kohës, duke e shtrirë ndikimin e tyre deri në brendësi të institucioneve arsimore e kulturore, nga ku kanë mundur të mashtrojnë breza e breza të tërë studentësh të pambrojtur dhe në padijeni të plotë të manipulimit që po u bëhej.

Brezat e vjetra të manipuluara ndodhen sot nëpër parti politike jo-nacionaliste, nëpër redaksi e rektorate, dhe në çdo institucion tjetër vendimmarrës, nga ku po e drejtojnë Perëndimin drejt vetë-fundosjes, ndërsa brezat e reja e të porsa-manipuluarve, ende sot vazhdojnë të mblidhen rrugëve të qyteteve të tyre (sikurse ndodhte në '68-ën e '77-ën, vite në të cilat bolshevikët kanë shënuar disa prej arritjeve të tyre më të mëdha sëprapthësuese e Perëndim-shkatërruese), jo për shfaqje dhe përjetim të krenarisë kombëtare, siç do pritej nga një rini e shëndetshme, por për të luftuar kundra policisë dhe bashkëkombësve të tyre(!!!) [siç tregojnë edhe shumë video si kjo: https://www.youtube.com/watch?v=KQvziO9mCg8], në mbrojtje të "idealeve" që u janë gjilpëruar nëpër shkolla dhe universitete nga pedagogë imoralë, dhe që nuk janë gjë tjetër veçse helm ideologjik që i trullos, i tërbon e i nxit ata që të mbajnë anën e t'u shtrojnë rrugën parazitëve e pushtuesve të huaj që po u shkatërrojnë vendlindjen, kulturën e identitetin(!!!) e që, nëse do të lihen të lirë siç po lihen deri më tash, nuk do të ndalen kurrë së vrari, dhunuari e përdhunuari, derisa në Perëndim mos të ketë ngelur më as gjurma e ndonjë evropiani autokton, e derisa të gjithë të jenë ose të zhdukur e zëvendësuar nga "neo-proletariati" nga bota e tretë e nga "familjet alternative" LGBT, duke e humbur krejt çdo ndjenjë qenësisht njerëzore familjare (amënore e atërore), ose të përzierë dhe holluar me lloj lloj racash të tjera, duke e humbur krejt çdo përkatësi, veçori dhe pasuri gjenetike e kulturore kombëtare.


Një prej taktikave kryesore të bolshevikëve — e cila mund të thuhet se ka pasur shumë efekt, nëse dëgjohen me vëmendje fjalët "mallëngjyese" kozmopolitaniste të "mendimtarëve" e politikanëve tanë që flasin për "paqe në botë" e "tolerancë multietniko-fetare", ndërkohë që ende na mohohen abetaret në Trevat Tona, ndërkohë që abrahamikët po shkatërrojnë Kulturën Tonë dhe po zaptojnë Hapësirat Tona e ndërkohë që fqinjët duan toka të tjera nga tonat! — ka qenë pikërisht ajo e keqpërdorimit të fjalëve dhe koncepteve duke u mveshur atyre kuptime sa më frikësuese, që ato të nxisin vetë-censurën dhe mendësinë mos-reaguese, në mënyrë të tillë që askush mos ta ketë të mundur të pengojë përçimin dhe zbatimin e planeve internacionaliste për një botë skllevërish pa kombësi, pa kulturë e pa identitet, me mendjen vetëm tek konsumi.


Për shembull, nëse e do vendin tënd sovran, nëse i do bashkëkombësit e tu ashtu siç do pjesëtarët e familjes tënde, nëse e do natyrshmërinë, rendin, kulturën dhe traditat e kombit tënd, atëherë, sipas bolshevikëve je "racist", "nazist", "fashist" e "nacionalist" (këtë të fundit ende s'kanë arritur ta ndotin tërësisht!),
ndërsa nëse je etnomazokist, dele që shkon pas turmës gënjeshtra-ngrënëse, nëse do që ta shkatërrosh atdheun tënd, duke e përmbytur me parazitë e pushtues të huaj nga e gjithë bota, nëse do që ta shkatërrosh kulturën dhe identitetin tënd kombëtar për të përqafuar sjellje prej trushkuluri vetë-urrejtës që do të rrënojë Shtëpinë e Kombit dhe familjen e vet, atëherë je "mendjehapur", "mendimtar i lirë" dhe "humanist"!

Por historia e ka dëshmuar prej kohësh që bolsheviku është krejt e kundërta e mendimtarit të lirë, sepse merr dhe zbaton si robot urdhrat që i vijnë, pa kuptuar jo vetëm se nga i vijnë ato urdhra, por sidomos pa kuptuar as pasojat më të afërta dhe të parashikueshme të sjelljes dhe veprimtarisë së tij etnomazokiste kundra-komb e kundra-natyrë. Gjithashtu, historia ka dëshmuar se bolsheviku është e kundërta e humanistit, për arsye se veprimtaria e tij, në shërbim të verbër të elitave internacionaliste që duan të sundojnë botën, është një veprimtari kriminale çnjerëzore dhe kundra-njerëzore që, sipas llogaritjes së Harvardit, ka shkaktuar deri më tash nëpër botë të paktën 94 milion humbje jetësh!
[/quote2]

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#20

Post by rrëqebull » Thu Dec 04, 2014 5:17 pm

Nuk e di çka mund të quhet fakt vërtetus për pohimin e mësipërm më tepër se sa fjalët e vet pronarëve dhe drejtusve të televizionit:..Prandaj nuk është kurrë e tepërt apo e pavënd t'i vendosen thonjëzat "demokracisë": sepse diçka e tillë nuk ekziston as vet në Perëndim. Nëse nuk jam i lirë të dashurojmë, të mbrojmë, të zhvillojmë e trashëgojmë Atdheun Tonë, Kombin Tonë e Kulturën Tonë, për ç'na duhet tjetër "demokracia"!

Në fakt ajo që quhet "demokraci" nga demagogët që kanë pushtuar kunvëndet, televizionet e katedrat, është veçse një diktaturë kulturore kundra-nacionaliste që po sundon prej 70 vjetësh; dhe të gjitha sëprapthësimet, degjenerimet, shthurjet dhe sëmundjet kulturore "perëndimore" janë pasojë e drejtpërdrejtë e ushtrimit të dhunës dhe përdhunimit kulturor që ultra-liberal-majtistët dhe pseudo-djathtistët po i bëjnë shoqërive ku veprojnë.

Sa herë që bolshevikët e maskuar si "demokratë" a "social-demokratë" flasin për 'progresizëm' (apo 'reformizëm'), po flasin për përçimin e planeve të tyre familje-çarëse e shtetkomb-zhdukëse. Dëgjoni se sa herë përmëndet fjala "reforma" prej tyre, pa e lidhur me asnjë lloj përmbajtjeje. «Do bëjmë reforma», «do reformojmë atë e këtë» janë fjali që dëgjohen pothuajse sa herë që ka lajme. Por këto fjali janë veçse eufemistike, sepse "reformë" apo "progresivizëm" për neo-bolshevikët do të thotë veçse përdhosje, shpërfytyrim dhe asgjësim të mëtejshëm e të ngadalshëm të sovranitetit dhe moralit kombëtar e familjar (që janë pengesa e vetme e oligarkëve që po veprojnë për përqëndrimin e pushtetit global në duart e veta).

E përsëris edhe një herë: rritja shpërthyese e dukurive të mbrapshta si divorci apo sjelljet kundra-natyrore dhe etnomazokiste nuk janë aspak 'të vetvetishme', nuk janë aspak një 'zhvillim i natyrshëm i njerëzimit', por janë që të gjitha të ndikuara nga tru-shpëlarja që po u bëhet njerëzve prej gati shtatë dhjetëvjeçarësh. Dhe të prekurit nuk janë vetëm shtëpiakët që shohin televizion pa ushtruar asnjë lloj kritike ndaj mbeturinave me të cilat sulmohet mëndja e tyre nga mediat në shërbim të globalizmit, por në shumë raste janë edhe politikanë me fuqi të plota vendimmarrëse, çka e bën shkatërrimin e shoqërisë edhe më të shpejtë dhe të rënduar.

[Duke mos harruar që veç televizionit është i kapur pothuajse edhe i gjithë sistemi arsimor perëndimor. Kurrikulat e sotshme të të gjitha cikleve, por sidomos ato universitare, dhe sidomos në Shkencat Shoqërore, janë veçse formulime mëndje-helmuse propagandistike shkollëfrankfurteske (neo-marksiste) që shërbejnë për të krijuar robotët (robërit) e shpërfytyruar jo-mendues të botës së globalizuar në të cilën kulturat dhe shumëllojshmëritë kulturacore që e pasurojnë sot nuk do të ekzistojnë me pasi, nën udhëheqjen e kundra-nacionalisteve, po varfërohen, tjetërsohen, shpërbëhen e zhduken dita-ditës].

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#21

Post by rrëqebull » Mon Dec 22, 2014 4:01 pm

Prandaj BE-ja (që është entitet globalist) i ka aq shumë qejf ciganët (dhe muhamedistët të cilëve u ka hapur xhami në thuajse çdo qytet evropian!): sepse kultura e tyre "progresive" është plotësisht në përputhje me planin globalist të shqyerjes përfundimtare të shoqërive perëdnimore (që propagandohet si "hapje") nëpërmjet shpërbërjes tërësore të Familjes me anë të ligjeve homoseksuale që janë veçse për t'i hapur rrugën legalizimit të pedofilisë.

Ligjet "anti-diskriminim" që mbrojnë dhe mbështesin forcërisht procesin e shkatërrimit të familjeve dhe të kombeve, duke mohuar çdo të drejtë për vetëmbrojtje kombëtar-familjare (se përndryshe damkosesh nga mediat e regjimit si "homofob" , "islamofob", "nacionalist" e "fashist"), janë veçse një grackë bolshevike që shfrytëzon "bujarinë" e njerëzve të papërgatitur dhe që nuk e kanë shkathtësuar arsyen e vetë, për të thyer çdo pengesë për përhapjen e globalizmit dhe përqëndrimin e pushtetin në duart e oligarkisë globale.

Ata që sot përdorin fjalën 'homofob' si sharje, nesër do të jenë të parët që do të akuzohen dhe përndiqen si 'pedofilofobë'!

[quote2="'"]'Gay' laws set stage for pedophilia 'rights'


As legislators and other government officials promote “gay” friendly laws, they are unwittingly laying the foundation for special protections for pedophiles, including the right to work with children, family advocates warn.

Linda Harvey of Mission America said the push for equal rights for pedophiles will become more common as LGBT groups continue to assert themselves.

“It’s all part of a plan to introduce sex to children at younger and younger ages to convince them that normal friendship is actually a sexual attraction,” she said.

In 1973, the American Psychiatric Association declassified homosexuality from its list of mental disorders after intense lobbying by homosexual-rights groups.

At the time of the delisting, critics warned that it would eventually lead to acceptance of other types of sexual deviancy, including pedophilia. Supporters of the “gay” lifestyle decried the comparison, insisting that no such thing would ever occur.

However, it appears the critics were right on the mark.

In 2003, a group of mental health professionals formed B4U-Act to begin a slow but inexorable push to redefine pedophilia as a sexual orientation in the same way homosexuality was in the 1970s.

The organization calls pedophiles “minor attracted people,” and the website states its purpose is to “help mental health professionals learn more about attraction to minors and to consider the effects of stereotyping, stigma, and fear.”

Read the step-by-step process through which American neighborhoods were transformed from somewhere where no one knew a homosexual to where every sitcom features the alternative lifestyle.

B4U-Act later held a symposium in which a new definition of pedophilia was proposed for the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Health Disorders of the APA.

In 2010, two psychologists in Canada made national news when they declared that pedophilia is a sexual orientation just like homosexuality.[…]

If the APA would declare pedophilia a sexual orientation on a par with homosexuality, it would have huge ramifications for existing anti-discrimination laws.

The common process has been for homosexual advocates to add “sexual orientation” to a list of nondiscrimination factors in cities and states.[…]

Harvey said that while there are currently age-of-consent laws that prohibit adults from engaging in sex with children, there is a push to change that.

“There are people who advocate for sexual freedom who have been attempting to lower the age of consent for quite some time,” Harvey said. “One of the things I see happening is they are going active in freeing and empowering youth to be who they are. They are attempting to de-stigmatize sex between older youth and younger children.

“For instance, they will be pushing under anti-bullying laws that there is nothing wrong with a 16-year-old having sexual relations with an 11-year-old. Once you have passed that barrier and established that is a sexual orientation because that is something that people just do it is a logical step to make the leap to pedophilia.”


She noted that the process that is being played out with mental health professionals such as B4U-Act is the same as what happened in the 1970s.

“The definition by psychologists between pedophilia and child molestation is very important. They want to first establish the idea of an identity of people who are attracted to children,” she said. “The next step is to play the victim card, saying there are people who are hateful to them and criticizing them is hateful because it is an orientation and therefore they cannot help it.[…][/quote2]
http://www.wnd.com/2013/07/gay-laws-set ... ia-rights/

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

ˑGlo(kani)balizmi evropianëˑngrënës

#22

Post by rrëqebull » Tue Feb 03, 2015 9:25 pm

Welcome to a fully "diversified" area. Whites need not apply.

"Diverse" means formerly white.
"Diversity" is a code word for White Genocide.
"Anti-racist" is a code word for anti-white.
Image
[quote2="'"]Pas fjalës "diversitet" ("multikulturalizëm" dhe "shoqëri të hapur" e "multietnike") globalistët ­kundra˗nacionalistë e liberalë-bolshevikë, fshehin retorikisht kolonizimin e shteteve evropiane me jo-evropianë dhe zhdukjen e kombeve evropiane.
(Në këtë prizëm, multikulturalizmi multi-etnik që nxitet midis vet evropianëve, shërben si valë e parë trullosëse për të dobësuar vëndasit në mënyrë të tillë që mos të jenë të përgatitur për t'u mbrojtur nga vala multi-etnike me kolonizatorë jo-evropianë. Pra shërben për t'i ciganizuar evropianët, për t'i çrrënjosur nga atdheu dhe për t'u fishkur çdo lloj atdhedashurie bashkë me rrënjët e veta etnokulturore (bursat "Erasmus" janë shpikur nga BE-ja posaçërisht për të nisur procesin e çorbëzimit të Evropës së pari midis vet evropianëve, duke mbrujtur një brez nomadë 'paatdhetarësh' me identitet 'tejkombëtar' "(kundra)evropian" [= identitet BE-ist] e "humanist", siç është në interes të globalizmit dhe lartfinancës që e nxit)].

Ajo që nuk kuptojnë politikanët kundraˑatdhetarë shërbëtorë të globalizimit, është se edhe atyre do t'u vijë dita që t'u lënë vëndin politikanëve ardhacakë, siç ka ndodhur edhe në rastin e kësaj lagjeje të Britanisë së Madhe, hapë pas hapi [ky proces Evropë˗vrasës maskohet me fjalën "progresivizëm" (ose "reformizëm"), kuptimi i së cilës është pushtuar nga liberal-bolshevikët dhe, sot, e përdorur prej tyre, do të thotë veçse: "progres" drejt globalizmit nëpërmjet shkatërrimit përfundimtar të Perëndimit, të Evropës, të ShtetˑKombit dhe të Familjes).

Rasti mikro˗politik i çˑevropianizimit dhe çˑbritanizmit të kësaj lagjeje në Mbretërinë e Bashkuar, na lejon të kuptojmë përfytyrimorisht atë çka po ndodh në makro˗politikë:
fillimisht në krye të kësaj lagjeje ka qënë një britanik vëndas i cili, i truˑshpëlarë dhe truˑndryshkosur me etnomazokizëm radikal (nga mediat dhe "arsimi" që janë kthyer në megafonë propagandistikë globalistë), ka tradhtuar bashkëkombësit e vetë duke vepruar në interesin e ardhacakëve për të marrë pushtetin me votat e tyre. Mirëpo numri i kolonizatorëve është shtuar aq shumë sa që tashmë, jo vetëm që nuk u duhet më as "teleshmani i dobishëm" vëndas se mund të ngrenë në pushtet pjesëtarët e tyre, por nuk kanë më as ku ta gjejnë marroqin vëndas, sepse tashmë ata vetë janë kthyer në 'vëndasit e rinj' dhe ish-autoktonët evropianë janë zhdukur.

Në nivel shtetëror (nëse flasim veç për Evropën dhe përjashtojmë ShBA-n) kjo ka ndodhur deri më tash vetëm në ministrira të caktuara [aspak çuditërisht të quajtura zakonisht ministri të integrimit"… (çka përkon me faktin që "ministria e komuniteve dhe kthimit (=kolonizimit)", në Shqipëri Veriore lihet krejt në kontroll të shkijeve)] dhe në poste kyçe të "shoqërisë civile" [se ojq-të, ojf-të dhe partitë "për të drejtat e njeriut" janë veçse «kuaj trojanë» të globalizmit[/i] për shtypjen dhe zhdukjen e evropianëve dhe vëndasve nëpërmjet ngritjes në pushtet të jo-evropianëve dhe pakicave (=grusht kombi, taktikë tipike bolshevike pushtetˑrrëmbyese] mirëpo, nëse vazhdon kështu, së shpejti kolonizatorët kanë për t'u ngritur në pushtet edhe si kryeministra e presidentë të shteteve evropiane, duke përshpejtuar zhdukjen përfundimtare të kombeve të Evropës dhe, me to, të gjithë qytetërimit perëndimor (i sëmurur, sot, më rëndë se kurrë në histori).[/quote2]
Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#23

Post by rrëqebull » Wed Mar 11, 2015 6:59 pm

Ose ‪globalizëm‬ dhe shfarosje. Ose ‪nacionalizëm‬ dhe rritje.
Image
Ideologjia e mendje-skllevërve rrogëtarë të globalizmit është shumë e thjeshtë për t'u kuptuar. Ata propagandojnë nën-maskë se nuk ka rëndësi nëse ne shqiptarët shfarosemi për të mirën e "tregut", pasi "tregu" është 'ideali suprem' dhe jo Kombi.

Këto lajthitje qëndrojnë në themel të hipokritologjisë së intelektualucëve postmodernë të cilët janë veçse avokatë dhe megafona të interesave të naltfinancës dhe prandaj e paraqesin si më-të-rëndësishëm-se-gjithçka atë që është më-i-rëndësishëm-se-gjithçka për rrogëdhënësit e tyre të internacionalizmit financiar (jo-rrallë të maskuar si "filantropë").

Pra duke qenë përçues dhe mbrojtës të këndvështrimit përfitimanjak të financierëve dhe kompanive të mëdha që i financojnë dhe "trajnojnë" në shkollat e hapura prej tyre enkas për të rritur kësi brezash "intelektualësh" komb-dëmtues, sipas tyre nuk ka asnjë rëndësi nëse ky "treg" mbushet edhe me afrikanë dhe aziatikë hordhimigrantë të cilët të zëvendësojnë demografikisht shqiptarët apo evropianët vendas, të shfarosur nga politikat e egra kundra-nacionaliste etnomazokiste të qeverive postmoderne që veçse "komunikojnë" duke bërë "selfi" dhe "cicërima" në rrjetet sociale, për të hipnotizuar mediatikisht popullin për të fshehur mosmbajtjen e premtimeve dhe dorëzimin e Sovranitetit Kombëtar në duart e globalistëve që u kanë financuar fushatat në këmbim të lirisë.

Madje ky zëvendësim i vendasve me hordhimigrantë afro-aziatikë është ideal për pronarët e naltfinancës dhe të kompanive të mëdha, sepse e ul pa masë çmimin e fuqisë punëtore, duke shtuar pa masë fitimet e tyre. Këtë madje e shohim edhe në përmasa brenda-evropiane ku, veçse një shembull ndër shumë, hyrja e Rumanisë në BE, dhe hordhimigrimi i rumunëve në Itali dhe vende më të zhvilluara evropiane, ka shkaktuar një rënie tatëpjetore të rrogave për profesionet e kryera shumtërisht nga rumunët të cilët duke pranuar paga më të ulëta, kanë shkaktuar papunësi të skajshme tek vendasit (apo edhe tek bashkëkombësit tanë që punonin në këto vende).

Pra, intelektualucët neobolshevikë postmodernë përçojnë globalizimin shtetkomb-zhdukës, sepse zhdukja e kombit është fitimprurëse për "filantropët" e naltfinancës që i kurdisin ata me gënjeshtrologjira që nuk kanë asnjë themel arsyeje apo racionaliteti, veç synimit të verbër për përfitime financiare, përfitime pushteti dhe përfitime votash me anë të së cilave të maskohen poshtërsitë e kryera nëpërmjet dy të parave.
(Sepse votat në politikbërjen e "postmodernëve" nuk shërbejnë më për të zgjedhur kandidatin më të mirë qeverisës me ideologjinë më të mirë kombëtare, por veçse për t'u dhënë 'alibi' të para-përzgjedhurve nga internacionalistët, të cilët fitojnë zgjedhjet nëpërmjet fushatave trushpëlarëse shumëmiliardashe dhe premtimeve të rreme për të cilat nuk do të mbajnë kurrë përgjegjësi pasi 'sovrani' i tyre nuk është populli, por janë globalistët që i financojnë dhe mbajnë në pushtet për aq kohë sa që u binden atyre verbërisht. Një shembull i kësaj është përmendja e vazhdueshme e «1 milion shuplakave» që tregon lakuriq mënyrën se si votat përdoren veçse si 'alibi' pa patur asnjë lidhje me Përgjegjësitë Kombëtare të një rrogëtari të internacionalistëve.) [Të freskëta janë edhe ngjarjet e dala në dritë në Itali për hordhimigrantët nga Kina dhe Maroku të shfrytëzuar për çështje votash nga e majta në shërbim të globalizmit, duke u blerë votën me nga 2€ secilit, çka na tregon se hipokritologjia majtiste e pseudo-djathtiste që qëndron pas "tregut të punës global", dhe nxitjes së hordhimigracionit afro-aziatik, është e lidhur ngushtazi me "tregun e votave": më shumë hordhimigrantë, do të thotë ulje tatëpjetore e çmimit të blerjes së votave. Kjo është "demokracia" sot, edhe në Perëndim, jo vetëm tek ne. Dhe pa Nacionalizëm Shqiptarokratik, kështu ka për të qenë.].

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbroh

#24

Post by rrëqebull » Thu Mar 12, 2015 8:39 pm

rrëqebull wrote:Rita Ora ka shkruar tek profili i saj në tuiter:
“Nuk mund ta besoj sa bushtër e keqe është. Motra ime Elena Ora. Unë nuk mund ta besoj se sa e keqe është kjo lavire”

http://botasot.info/bota-yjeve/190454/r ... er-e-keqe/

Me një fjalor kaq të ulët, kaq të degjeneruar, kaq të degraduar, kaq të neveritshëm dhe kaq jo-shqiptar, kushdo me tru në kokë e kupton se fenomeni "Rita Ora" është një sabotim kulturor tmerrësisht shkatërrues për rininë shqiptare. Sidomos nëse e shoqëruar me zbrazëtinë e humnershme kulturore që kanë prodhuar dështimet e njëpasnjëshme politike dhe paaftësia apo keqdashja e pseudo-intelektualëve të droguar me kozmopolitanizëm, të cilët as kanë qenë përfaqësues të Kulturës Shqiptare dhe aq më pak shembull virtytshmërie kombëtare.


Çdo njeri me sy në ballë dhe mendje në kokë e shikon edhe vetë që këto të dyja nuk janë as motra dhe as bashkëkombëse sepse,
"fenomeni Rita Ora" është një flluckë sapuni propagandistike multikulturaliste shkombëtarizuese e përgatitur për t'i shkatërruar parametrat racore Shqipërisë Veriore duke i fiksuar në tru rinisë shqiptare tipare racore të ndryshme nga ato shqiptare.

Image

Ky fjalor i stër-fëlliqur që përdor mulatja Rita Ora duhet të na zgjojë nga trullosja dhe të na ndërgjegjësojë ta duam e ta mbrojmë Kulturën Tonë të Kulluar, pa u mashtruar e vetë-poshtëruar duke mbështetur kundra-vlerat dhe duke rënë në grackat e poshtra të globalistëve.

Rita Ora po na e shthur rininë tonë, sidomos kalamajtë në moshë papjekurie të cilët çinojnë (imitojnë) çdo kotësí që shohin, pa e dalluar dot se sa e dëmshme apo e pa-vlerë është.

Prindërit dhe Gjyshërit shqiptarë janë të thirrur t'i përkushtohen detyrës së tyre të shenjtë kombëtare, brumosjes së brezave të reja me shqiptarësí për të parandaluar dhe për t'iu kundërpërgjigjur çdo sulmi shkombëtarizues!

Familje të shëndetshme për një Komb të shëndetshëm!
Shqipnia dhe Shqiptarët mbi të gjitha!


Image
Ne shqiptarët duhet të kultivojmë kulturën kombëtare, e dimë se muzika e sotme ka ra shumë poshtë, është bastarduar, por megjithatë ne kemi plot mundësi: ne mund të dëgjojmë muzikën e së kaluarës që ka qenë mjaft cilësore, ne edhe sot mund të zgjedhim muzikë të mirëfilltë shqiptare, etj. Të huajt kanë qëllim asimiliminm prandaj kulshedra Jakobson na thotë që ne të mburremi me një krijesë të shthurur, ne deklaratën e Jakobsonit e shohim si sulm ndaj kulturës tonë, fjalët e saj janë urinë e kulshedrës.

https://www.facebook.com/zojsi.albanian ... comments=3

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#25

Post by rrëqebull » Sun Apr 12, 2015 9:10 am

Image
❝Pas fjalës "diversitet" ("multikulturalizëm" dhe "shoqëri të hapur" e "multietnike") globalistët ­kundra˗nacionalistë e liberal-bolshevikë, fshehin retorikisht kolonizimin e shteteve evropiane me jo-evropianë dhe zhdukjen e kombeve evropiane❞ nëpërmjet përzierjes ose zëvendësimit të tyre me ardhacakët.

Këtë çevropianizmim dhe shkombëtarizim të kombeve evropiane e arrijnë nëpërmjet bashkëpunimit me etnomazokistë vendas (të mbledhur sidomos nga mjedisi mediatik, tek të ashtuquajturit V.I.P-a) të cilët binden pa vështirësi të mëdha (meqenëse janë njerëz mendjelehtë, hedonistë me arsye të paushtruar dhe rrogëtarë të dhënë pas parasë) të propagandojnë dobësimin, shqyerjen dhe shkatërrimin e Shoqërisë Kombëtare sikur të ishte "pasurim", "civilizim" e "zhvillim" dhe sidomos nëpërmjet nxitjes dhe harbimit të ardhacakëve dhe jo-vendasve duke shfrytëzuar mllefin e tyre kundra vendasve dhe duke i droguar ata me urrejtje të verbër tipike bolshevike [se kjo doktrinë kripto-religjioze mendje-helmuese, me dogmat e saj, pikërisht për të depërtuar dhe përmbysur rendin shoqëror vendas shërben, duke ndihmuar ngritjen në pushtet të dordolecëve që janë të gatshëm të bëhen vegla shoqëri-shqyerëse të globalistëve, dhe të cilët janë, sipas kapitujve të doktrinës, studentë, imigrantë të huaj, pakica dhe çdo kategori tjetër që mund të nxitet të krijojë konflikt, përçarje dhe shqepje të solidaritetit kombëtar të vendasve; dhe prej këtyre të fundit pritet veçse që "të hapin rrugë", "të tregohen mendjehapur", të pranojnë "diversitetin" duke e dorëzuar timonin dhe vendimmarrjen e shtetit të vet në duart e kukullave të globalistëve, pra në duart e vet globalistëve që i kontrollojnë ata. Përndryshe, nëse nuk pranojnë "me të mira" rrezikimin e të ardhmes së vetë dhe "zhvillimet" apo "reformat" që janë caktuar si të domosdoshme dhe si "detyrë shtëpie" nga internacionalistët, damkosen si "mendje-mbyllur, si bigotë, si racistë e fashistë", pra me fjalë të cilave u është dhënë ngjyrimi namatues (anatemues) nga qarqet akademikeske ultra-liberal-majtiste e bolshevikoide për të mallkuar 'shkishëruar' dhe përçmuar të gjithë ata njerëz të ndërgjegjshëm tek të cilët ndjenja kombëtare është më e ndezur se kurrë dhe që duan më të mirën për kombin dhe atdheun e tyre. Dhe kjo namatisje e atdhedashurisë dhe kombdashurisë është kryer në mënyrë sistematike, me formulime e teorizime pseudo-shkencore, për shembull nga e ashtuquajtura "Shkolla e Frankfurtit" (duhet pasur parasysh që këtë emër e ka nga qyteti ku u vendosën në fillim ideologët evropianësí-vrasës që e themeluan, sepse me gjermanësínë nuk ka asnjë lidhje)].

Ja grushti bolshevik që përdoret prej shumë grupesh (pseudo)studentore, pakicore e (pseudo)femërore fijet e të cilave tërhiqen nga globalistët shtetkomb-zhdukës për të mbjellë anarki, rrëmujë, konflikte dhe ndasi shoqërore në dëm të familjeve dhe kombeve autoktone: https://www.facebook.com/pages/The-publ ... 5436260646

Image

Ia vlen të përmendet — për të gjithë ata që «duan ta gjejnë dhe ta marrin veten» dhe të syshqiponjësohen, duke kuptuar, nga e gjithë kjo, shumë më tepër seç mund të mësojnë nga media dhe nga qendrat arsimore që kemi sot për sot — që, plani i globalistëve për të na hedhur «trutë e gomarit», për të na trushpëlarë e bindur që "mos të tregohemi egoistë, racistë e bigotë duke e mbajtur për vete identitetin dhe kombësinë tonë shqiptare, por që të quajmë 'shqiptar' çdo lloj individi që është vendosur në Shqipëri, pavarësisht prejardhjes racore dhe etnike" (ksí! jo more!), mund të thuhet se dështoi plotësisht. Vala neobolshevike që përdorte ndër tjerash edhe armën e 'terrorizmit historiografik' duke sulmuar Gjergj Kastriotin, avulloj dhe u shkrumbëzua tërësisht në kontakt me rrezatimin e ndjenjës kombëtare të shqiptarëve, e pamposhtur nëpër qindravjeçare dhe e pacënueshme nga broçkullitjet dhe klithmat akademikeske të kundrashqiptarëve.

Mirëpo, ndonëse internacionalistët janë detyruar që të ndryshojnë strategji dhe të gjejnë maska të tjera për veprimtarinë e tyre sëprapthtësuese në Mjedis Shqiptar, sulmi i tyre kundra Shqiptarësisë nuk ka reshtur dhe synimi i tyre për të na shkombëtarizuar, për të na globalizuar ("integruar") e spastruar nga Trevat Tona (ku na shohin si një anomali të padëshiruar në një rajon sllav) është po i njëjtë.
[Mos të harrojmë që një ndër planeve kryesore të globalistëve të BE-së për rajonin është rikrijimi i një neo-jugosllavie e cila do t'u shmangte "lodhjen" që u shkakton fakti që duhet të merren me disa "mini-shtete" kur "fare mirë" mund ta gllabërojnë të gjithë Siujdhesën Tonë duke i shkrirë së bashku të gjitha shtetet në një entitet të vetëm. Dhe Shqiptarësía pikërisht këtë plan ua vështirëson, prandaj herë pas here financojnë operacione trushpëlarëse të llojit «na u këput barku për Çoliçin» (ardhja e tij ishte i organizuar nga BE-ja, për ata që s'e dinë) apo emnesa pseudo-artistike të stisura enkas dhe vetëm për qëllime propagandistike, të përçuara me ndihmë të etnomazokistit 'kozmopolit' e mendjelehtë të radhës (shembulli më i fundit: Alban Ukaj «dashuria ndërmjet shqiptarëve dhe serbeve është realitet» http://koha.net/?id=28&l=52004).
Fundja kjo është edhe arsyeja e krijimit të BE-së: duke zhdukur shtetkombet evropiane e duke i grumbulluar ato në një shtet të vetëm, globalistët nuk do të "lodhen" më duke u marrë me dhjetëra shtete të ndryshme e sovrane (që për ta do të thotë "të pabindura"). E gjitha mund të përmblidhet kështu: "Bindju globalizmit: shkombëtarizohu, çmoralizohu, braktise, përçmoje dhe urreje kombin dhe kulturën tënde, dorëzoje sovranitetin kombëtar, prano, përgatit dhe zbato zëvendësimin dhe zhdukjen e kombit tënd" (ksí! jo more!).]

Prandaj, në këtë pikë, sulmi internacionalist kundra-shqiptar është përqendruar në çshqiptarizimin e plotë të Shqipërisë Veriore (me shpresën që të shkaktojnë krisje, ta infektojnë dhe t'i hapin rrugë çshqitparizimit edhe të Shqipërisë Perëndimore), duke e zhdukur Identitetin Shqiptar atje me anë të shpikjes së "kombësisë kosovare" si një 'identitet umbrellë' ku të përmblidhen të gjithë banorët e "shtetit 'newborn" multietnik" pavarësisht kombësisë së vërtetë të tyre.
Pankarta në foto që shkruan "edhe unë [cigani/magjypi] jam kosovar", e nxjerr në pah të gjithë lojën internacionaliste kundrashqiptare në Verior. Nëse atje do ishte shkruar "edhe unë [cigani/magjypi] jam shqiptar", kjo do të kishte çtingëllim për veshët e çdo shqiptari, sado i pavemendshëm, deri në atë pikë madje sa që ideologët globalistë do të rrezikonin që plani i tyre të zbulohej dhe të dështonte duke patur një pasojë të kundërt me atë që ata synojnë në të vërtetë, pra duke përshpejtuar ndërgjegjësimin e Shqiptarëve për rrezikun, sulmin dhe pushtimin kundranacionalist të hapësirës sonë publiko-politike.

Kurse në Perëndim, fatkeqësisht në shumë shtete evropiane të zvetënuara dhe squllura prej shumë vjetësh nga censura dhe namatisja e nacionalizmit dhe nga trushpëlarja ultra-liberal majtiste, tashmë ardhacakët (që në shumicën dërrmuese janë jo-evropianë) thirren nëpër media me emrin e kombit evropian vendas, duke treguar se procesi i zëvendësimit të këtyre të fundit ka filluar dhe po ecën pa asnjë lloj pengese, madje edhe i nxitur nga ultra-etnomazokistët të ngritur në pushtet të cilët i shohin imigrantët si një minierë të pafundme votash. (E njëjta gjë po ndodh edhe tek ne nga kjo pikëpamje: ciganët e magjypët do të jenë elektorati me anë të së cilit ultra-etnomazokistët synojnë që të rrinë sa më gjatë në pushtet duke kryer sa më shumë "reforma" shtekomb-zhdukëse globaliste, sidomos në një kohë që zhgënjimi dhe ndërgjegjësimi i shqiptarëve po rritet dhe lojërat e tyre po zbulohen).

Një shembull i përligjjes së kolonizimit dhe zëvendësimit të evropianëve nga hordhimigrantët, është rasti i kriminelëve jo-frëngë dhe jo-evropianë që kryhen masakrën në redaksinë e "Sharli Ebdosë", të cilët u përdorën nga mediat dhe tru-ndryshkurit në shërbim të neobolshevizmit nëpër Evropë, për të vërtetuar, sipas tyre, se "argumenti i shtruar nga nacionalistët, se imigrantët shtojnë krimin dhe konfliktet në shoqëri, nuk qëndron, pasi siç u pa në rastin e atij sulmi, atentatorët ishin frëngë" (yha!).

Kjo është skizofrenia dhe censurimi i vërtetësísë që globalistët kanë instaluar në mjediset mediatike, arsimore e politike nëpër Perëndim, dhe që nuk është gjë tjetër veçse normalizim dhe përligjje e kolonizimit dhe zëvendësimit të kombeve evropiane nga ardhacakët. Një tjetër shëmbull është edhe Gjermania, ku hordhimigrantët, pavarësisht se nga ç'vend i botës së tretë mund të kenë ardhur, pa pikë turpi dhe me një dashaligësí të shpërfaqur fare haptas nga mediat, thirren 'neo-gjermanë' dhe 'gjermanët e rinj'.
Për ata që duan të kuptojnë dhe që janë të çiltër së pari me veten e tyre vlen kjo pyetje: a nuk është ky i mediave "gjermane", dhe të ngjashmit, veçse një pohim dhe pranim (jo edhe aq) i tërthortë i genocidit që po kryhet në Perëndim në dëm të evropianëve? Pa harruar që politikat e ushtruara janë tërësisht në të njëjtën vijë genocidale.

Tek ne, ndërkohë që hordhimigrantët ende nuk po e mësyjnë Vendin Tonë në ato përmasa që internacionalistët do të dëshironin, këtyre nuk u mbetet gjë tjetër veçse të përhapin sëmundjen e multikulturalizmit nëpërmjet ciganëve, magjypëve dhe çka të munden, për të na shtypur dhe për të zaptuar edhe më tej Hapësirën Tonë publiko-politike duke na zëvendësuar e duke vendosur në role vendimmarrëse jo-shqiptarët. [Mos u çudisni po dolën edhe pakica të padëgjuara ndonjëherë; fundja a nuk ishte i padëgjuar ndonjëherë edhe "komuniteti LGBT" që sot përmendet gjithandej, në hutimin dhe trullosjen e përgjithshme, sikur të kishte qenë përherë pjesë e Shoqërisë Sonë? (jo more!)].

Megjithatë, nëpër Evropë rizgjimi ka filluar. Me të gjitha gjasat BE-ja do të shpërbëhet përpara se ta ketë shpërbërë Evropën. Në çdo rast, pas BE-së, herët a vonë, do të ketë shpikje të tjera internacionaliste dhe çështjet me të cilat do të na duhet të përballemi do të jenë nga më të ndyrshmet. Detyra jonë, si Shqiptarë, është dhe ngelet që të ruajmë të paprekur të Drejtën Tonë për të qenë Vetja Jonë, për të qenë të Përbashkuar dhe Zot të vetëm të Vendit Tonë.

Duhet ta kuptojmë se çfarë egërsie kundrashqiptare fshihet në të vërtetë pas maskave e retorikave kozmopolitaniste, pseudo-mendjehapuriste, pseudo-evropianiste e pseudo-humaniste.

Jemi unik në këtë Botë dhe, si të tillë, jemi një pasuri e pazëvendësueshme e saj. Po nuk e deshëm Veten, nuk kemi se si ta duam as Botën. Po nuk e deshëm Veten, nuk kemi se si ta duam as Evropën.

Askush prej atyre që thonë se "e duan Evropën", nuk mund të besohet, kur veprat e tyre tregojnë qartas se ata nuk e duan Shqipninë. Syshqiponjat u besojnë vetëm Syve të vetë prej Shqiptari, dhe jo fjalëve të shurdhëta të etnomazokistëve me mendje prej skllavi.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#26

Post by rrëqebull » Sat May 09, 2015 9:56 pm

Artikulli që po ju sjellim këtu të përkthyer nga italishtja e paraqet në një mënyrë të plotëkuptueshme (natyrisht me detaje ‘mjedisore’ të vjela nga gjendja publiko-politike italiane, por që në strukturë janë krejt pasqyruese të ‘progresit të mbrapshtive’ që ka ndodhur sidomos 70 vitet e fundit nëpër Evropë) atë çka kemi shkruar vazhdimisht në këtë faqe për t’i shërbyer ndërgjegjësimit të Kombit Tonë dhe syshqiponjësimit të çdo Bashkëkombësi në lidhje me qenësinë thelbësisht kundraevropiane, kundrakombëtare, kundrafamiljare e kundrapunëtore të entitetit globalist të vetëquajtur 'BE'.

Artikuj të këtillë, autentikisht evropianistë, janë ata që na tregojnë se kudo nëpër Evropë, kombet evropiane po zgjohen, po kthjellohen dhe po përgatisin Rilindjen e Re Evropiane, ku Nacionalizmi do të ketë vendin që i takon, si organizimi i vetëm i mundshëm i së Ardhmes dhe për të Ardhmen e Kombeve Evropiane.

Kohës së urrejtësve të Evropës dhe të Kombeve Evropiane, të cilët kanë sot ditën e “festës” së tyre, po i afron fundi.


Romë, 26 mars – Në Francë po krijon një farë debati libri i gazetarit Zhak Dion, i titulluar `Përçmimi ndaj popullit` ["Le mépris du Peuple"] nëntitulli i të cilit lexon: «Ja se si oligarkia e ka marrë peng shoqërinë». Për Dionin, partitë, por sidomos partitë e majta [e pseudo të djatha vlen të thuhet], janë gjithnjë e më shumë të prira që ta shohin popullin si një armik. Është ‘familjarofobia’, frika ndaj familjarëve («të padhëmbët» siç thuhet se i quan në prapaskenë Hollandi [presidenti i Francës]).

Dioni është i mirëseardhur: ne të `Përparësisë kombëtare` ["Primato nazionale"] po e themi prej një viti.

Gazetarucët tanë janë gjithnjë gati për të klithur sikur të ishte duke u zhvilluar ndonjë kërdi, sa herë që në rrethinat e qyteteve tona italianët ngrihen [kundra politikave rrënimtare që ushtrohen ndaj tyre, si p.sh. përmbytja e kohëve të fundit me afro-aziatikë].
Megjithatë shpresojmë që, së pari ta lexojnë librin dhe, së dyti, t’i bëjnë një rishqyrtim të mirë ndërgjegjes së vet. Por e dimë mirë që të pakët do të jenë ata që do ta kryejnë hapin e parë dhe asnjëri të dytin.
Urrejtja e oligarkive kundrejt popullit është fundja një dukuri shumë e ndërlikuar, që nuk qëndron thjesht tek çështja shoqërore por shkon shumë përtej.

Duke e përmbledhur në një formulë, përkitazi me kombin italian, mund të themi kështu: elitat urrejnë Evropën nga një pikëpamje shpirtërore, Italinë nga një pikëpamje kulturore dhe të varfrit nga një pikëpamje shoqërore. Përgjatë këtyre tri hullive lëviz shkëputja e elitave nga populli.

Oligarkitë janë mbi të gjitha kundra-evropiane. Vetëshpallen "evriopianiste” në lidhje me BE-në [se është ‘Frankenshtajni’ i tyre!], por ato janë kundra-evropiane për sa i përket Evropës si dukuri. Është një urrejtje e shurdhër, nganjëherë e pavetëdijshme, atavike, pa fjalë, e disa herë të tjera e plotëshfaqur dhe e shpallur. Është urrejtje për gjuhët evropiane, për mendimin evropian, për artin evropian, madje për fytyrat dhe tiparet e vet evropianëve. Shumica e prirjeve kulturore të 70 viteve të fundit, në çdo fushë të mendimtarisë njerëzore, janë të frymëzuara nga “tri Sh-ët” e kallëzuara nga Zemuri (por kanë një domethënie shumë më të thellë se sa ajo e nënkuptuar nga mendimtari frëng): “shpotitje, shembje, shkatërrim” [fr.: «les trois D : Dérision, Déconstruction, Destruction»]. Është gjymtuar gjuha, filozofia, arti, arkitektura. Elitat kozmopolite i urrejnë të gjitha këto dhe bezdisen prej tyre, porsi rasti i asaj politikanes të së majtës [sipas gjasave frëngjishtfolëse por jo frënge vendase] e cila deklaroi se e kishte të pamundur që të jetonte në një lagje të banuar vetëm nga të bardhë me sy të kaltër.

Mandej oligarkitë e urrejnë Italinë nga një pikëpamje kulturore. Ndaj boshtit mbi të cilin u ndërtua shtetkombi, Rilindja--Lufta e Madhe--Fashizmi, ato janë herë të ftohta, herë haptazi në kundërshtim.
Kulturat sunduese të pasluftës, ajo katolike dhe komuniste, kanë që të dyja mllef ndaj procesit që solli përbashkimin e Italisë dhe, si njëra ashtu edhe tjetra, janë në thelb internacionaliste. Këtu fillon ksenofilia atavike e elitave italiane, prirja e tyre ndaj disfatizmit, mazokizmit e vetëpërbuzjes që, edhe në vende me po të njëjtat mbrapshtime, janë sjellje vetëfajësuese krejt të panjohura. Kjo ideja sipas së cilës mbrapështitë ndodhin “vetëm në Itali” dhe dokushdo është më i mirë se ne, duket vërtet e paçrrënjosshme dhe kulmon me projektin e vjetër dalemian të “vendit normal”. Në këtë shprehje ka të paktën dy gabime: synimi për ta kthyer shtetkombin thjesht në një “vend” (domethënë në një entitet kolektiv të çpolitizuar, të zbutur, lulushan, ‘milet’-acak) dhe pastaj “normalizimi” i tij (domethënë shndërrimi [shpërfytyrimi] i tij sipas standardeve politiko-civile të shteteve anglosaksone dhe protestante, në emër të një civizmi [pseudo-qytetarizmi] të dorës së dytë). [Qartësish autori po flet për pseudo-qytetarinë dhe politikat e sotshme “anglosaksone” e “nordike” të cilat në thelb janë të shkëputura nga kombi (pra ‘milet’-acake), kundranacionaliste dhe të vetëkënaqura me dështakësinë e vet për t’i shërbyer kombeve të veta pa u shndërruar në llurbëtira multikulturore e multiracore të "hapura" ndaj zëvendësimit të vendasve me këdo kolonizues afroaziatik.].


Pastaj vjen urrejtja e kulluar për të varfrit, por edhe kjo është e shartuar me dy prirjet e tjera, meqenëse elitat nuk urrejnë thjesht të varfrit, por vetëm ata vendas. Të përjashtuarit e vërtetë, ata vërtet pa zë, janë pjesëtarët e klasave popullore autoktone, sepse të mjerët që vijnë nga kontinentet e tjera e gjejnë gjithmonë një politikan, një regjisor, një gazetar, një artist ‘ultra-modern’ apo një filozof gati për t’u bërë zëdhënësi i tyre. Ndërsa, ne, jemi vetëm. Të rrethuar nga urrejtja e elitave.
Image
[/size]
http://www.ilprimatonazionale.it/cultur ... ion-19844/

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

'Gjenealogjia' e neobolshevizmit

#27

Post by rrëqebull » Sat Jun 13, 2015 8:54 pm

Po citojmë nga një shkrim i mëparshëm:

❝Mos të harrojmë dhe mos të bëjmë gjoja sikur nuk e kuptojmë që rënia e “Murit bolshevik” në Berlin më 1989 shënoi simbolikisht veçse rënien e totalitar-bolshevizmit në lindje të tij, por assesi rënien e bolshevizmit në tërësi, sepse liberal-bolshevizmi në perëndim të atij muri, i mirëmbëshyer nën petka “demokratike” e “liberale”, është në këmbë ende sot.
Pra: i ashtuquajturi “Muri i Berlinit” është në të vërtetë ‘muri i bolshevizmit’: ndarja midis kundra-nacionalizmit totalitar dhe kundra-nacionalizmit “demokratik”.❞

Shkrimi që po shpërndajmë na ndihmon që t'i japim përmbajtje pohimeve të mësipërme duke kuptuar se si bolshevizmi ka arritur që të mbijetojë e të përhapet në perëndim (duke pasur sot si ithtarë pothuajse gjithë burokratët e enteve globaliste dhe kundra-nacionaliste si BE-ja dhe OKB-ja, dhe një numër të madh akademikësh, shkrimtarësh, politikanësh e aktivistësh) me anë të veprimtarisë akademike (kripto-propagandistike) të "intelektualëve" perëndimorë marksistë (herë të shpallur e herë të fshehur pas eufemizmave "humanistë" e "progresistë"), ndër të cilët gjejmë emra si Sartri, Brehti, Lukashi (Lukacs), G.B.Shou (Shaw) e shumë të tjerë të cilët, jo vetëm që kanë qenë ndër apologjetët më të mëdhenj të totalitar-bolshevizmit dhe të krimeve të kryera prej atij sistemi ndaj kombeve të gjysmës lindore të Evropës, por kanë qenë të tillë nga frone të rëndësishme të akademive dhe qarqeve intelektuale perëndimore, duke pasur fuqi të madhe ndikuese për breza të tërë studentësh [të cilët, atë pëlqimin-e-shprehur apo adhurimin-e-heshtur për marksizmin (pra: bolshevikofilínë me të cilën janë infektuar në shkollë), e kanë mbartur në organizatat dhe institucionet ku janë sot të punësuar (e madje: ku sot është e domosdoshme që të jesh së paku bolshevikofíl për t'u pranuar!) duke i dhënë shoqërisë atë drejtim përçarës kundrakombëtar që dallojmë sot në kaozin e gjoja "pluralizmit"; dhe shumë prej tyre, sidomos të brezave më të rinj, as që e kuptojnë fare se ideologjia "liberale", "reformiste", "progresiste" apo "demokratike" që u gjilpërohet në tru në bankat e shkollave është kryekëput në vazhdën e marksizmit, është një kriptomarksizëm, një marksizëm i grimuar me terminologji të re, por që mbetet po e njëjta doktrinë internacionaliste pseudoshkencore kundranatyrore, kundrakombëtare, kundrafamiljare, kundrapunëtore e kundrastudentore).

Pra, duke u njohur me intelektualët marksistë perëndimorë të së kaluarës, na jepet mundësia për të kuptuar se si kemi arritur deri tek neobolshevizmi i sotshëm "liberal" (në të vërtetë: gjithnjë e më pak liberal, meqenëse petku "demokratik" nuk i lejon që të ushtrojë atë shtypje dhe ato lloj politikash që u duhen globalistëve për të fituar përfundimisht mbi Nacionalizmin (pra, mbi lirinë, arsyen dhe natyrën)] dhe gjithashtu për të kuptuar se apologjetët apo lavdëruesit e sotshëm të BE-së dhe të krimeve politiko-demografiko-ekonomiko-kulturoro-financiare që kjo kuçedër globaliste po kryen kundra kombeve evropiane, nuk janë gjë tjetër veçse «Sartrët» apo «syleshët e dobishëm» mynzenbergian të kohës sonë.
“Në BRSS – pohoi Sartre – liria e kritikës është e plotë… Qytetarët sovjetik kritikojnë qeverinë e tyre më haptas dhe në mënyrë më efikase se ne. Gjendja social-ekonomike e popullit sovjetik është në përmirësim të vazhdueshëm… Të gjithë janë të ushqyer dhe strehuar në mënyrë të admirueshme… Ata nuk dalin jashtë shtetit jo sepse nuk e lejon qeveria, por sepse nuk kanë asnjë dëshirë për të dalë… Në sistemin sovjetik interesi i individit dhe i shoqërisë përputhen plotësisht… BRSS marshon drejt së ardhmes”.

Image
Shkrimi i plotë: https://8mvsk.wordpress.com/2015/06/12/ ... komunizmit

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#28

Post by rrëqebull » Tue Jul 14, 2015 12:25 pm

I mbivlerësuari gjermanofob i lindur A. Ajnshtajni është një shembull fare i mirë i propagandistëve kundrakombëtarë globalistë, përçuesë të totalitarizmit internacionalist, të maskuar e paraqitur si "humanistë" e "pacifistë" nëpër media e nëpër shkolla ende sot e kësaj dite.
Le të fillojmë të arsyetojmë me mendje të kthjellët dhe të lirë prej çdo paragjykimi.

Fakti i parë që dallohet nëse mendojmë lirshëm është se globalizmi është totalitarizëm.
Fakti i dytë është se pothuajse çdo "bindje" që ne kemi është, në mos kryekëput dogmë globaliste, së paku përdhunshmërisht e ndikuar nga trysnia që ky totalitarizëm po ushtron, prej 70 vjetësh pa pothuajse asnjë lloj opozite, ndaj mendimeve dhe botëkuptimit tonë.

Midis morisë marramendëse me kësi lloj "bindjesh" janë edhe ato që lidhen me figura të ndryshme historike. Njëra prej tyre është edhe ajo e Ajnshtajnit.

Lexoni se çfarë shkruan ky "humanist" dhe "pacifist" "i madh" për komb-vrasësin dhe bashkëpërgjegjësin e Holokaustit të Kuq, Vladimir Leninin:


Image
Ja disa shembuj tepër domethënës të totalitarizmit kulturor internacionalist që po sundon tek ne prej 70 vjetësh:
Hapja e dosjeve dhe e arkivave në përgjithësi, me të gjitha rrjedhojat që duhet të kenë, është vetëm njëra anë e shërimit të një shoqërie pas komuniste. Ana tjetër, ndoshta edhe më e rëndësishme, është zbythja e marksizmit në fushën kulturore. Në këtë drejtim gjendja jonë është mjerane. Në libraritë tona mbizotërojnë, ende, Remarku e Neruda apo dhe autorët vendas të realizmit socialist. Kemi një televizion që 24 orë rresht transmeton filmat e propagandës bolshevike, kemi një seri lokalesh që himnizojnë të kaluarën diktatoriale, madje tashmë kemi dhe një të ashtuquajtur muze, në zemër të pushtetit, në zyrat e Kryesisë së Këshillit të Ministrave, që lartëson periudhën bolshevike të Shqipërisë. Kemi shfaqje teatrale që shiten si ngjarja e vitit e që në fund të fundit ngelet çorba e përhershme "Arturo Ui".
Gjendja mund të cilësohet vërtet serioze kur një politikan - poet, i vetë deklaruar i djathtë, si është Preç Zogaj, të arrijë të këshillojë, botërisht, leximin e veprës së atij bashkëpunëtori të krimeve komuniste që njihet me emrin Hajnrih Bël.
Është vërtetë serioze!

PS: Vepra në fjalë, e cilësuar nga shumë krahë si botimi më i rëndësishëm i sezonit, është "Portret grupi me një zonjë". Vepër që as më shumë e as më pak paraqet apologjinë e pushtimit rus të Gjermanisë, shkombëtarizimin e saj dhe ngritjen e një prej diktaturave më të egra që ka njohur njerëzimi.

User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#29

Post by Artian » Tue Jul 14, 2015 8:32 pm

Pershendetje te gjithve, pershendetje rreqebull.
A nuk po te duket sikur me keto analiza po kritikojme gjithe boten. Kjo menyre me sjell ndermend kohen e qoftelargut qe kritikonte gjithe planetin, ca fashista ca revizionista e ca imperialista. A mos duhet me u vetpermbajt pak sepse vete vendi yne nuk po eshte se po mban dot shqiptaret.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#30

Post by rrëqebull » Tue Jul 14, 2015 10:02 pm

Artian wrote:Pershendetje te gjithve, pershendetje rreqebull.
A nuk po te duket sikur me keto analiza po kritikojme gjithe boten. Kjo menyre me sjell ndermend kohen e qoftelargut qe kritikonte gjithe planetin, ca fashista ca revizionista e ca imperialista. A mos duhet me u vetpermbajt pak sepse vete vendi yne nuk po eshte se po mban dot shqiptaret.
Përshëdnetje Artian,

Meqenëse "qoftëlargu" siç e quani ju, hante bukë dhe pinte ujë, atëherë ne na u dashka që mos të hamë më bukë dhe mos të pimë më ujë për frikë se mos po i përngjajmë atij?!
Meqenëse "qoftëlargu" kishte ushtri, na u dashka që ta shkatarrojmë të gjithë së bashku ushtrinë tonë që mos të jemi "si ai"?!
Meqenëse "qoftëlargu" mbronte interesat e pushtetit të tij, mbrojtja e interesave në vetvete (edhe nëse janë të Kombit), na qenka vetvetiu e gabuar?!
Meqenëse "qoftëlargu" kritikonte botën sipas botëkuptimit të tij internacionalist stalinist, na u dashka që "të vetëpërmbahemi" dhe mos të kryejmë asnjë kritikë (qoftë edhe nga këndvështrimit kombëtar) për frikë se mos po sillemi "si ai"?! [dhe për arsye se "vendi ynë nuk është se po mban dot shqiptarët"(?! ?! ?!]?!

Zakonisht nuk quhen 'përgjigje' ato që përmbajnë pikëpyetje çuditëse në fund, mirëpo reagimit prej arsyetofobi dhe krejt pa lidhje që keni shpërfaqur [duke mos u marrë me çështjet dhe faktet e paraqitura] nuk mund t'i përgjigjet ndryshe.
Kërkoni që ta tejkaloni frikën për të arsyetuar lirshëm dhe pa ndjesi inferioriteti sepse, me ato që thoni, duket qartas se në botëkuptimin tuaj të tanishëm, liria e shprehjes qenka tabú prandaj "qoftëlargun", dashje-pa dashje, ju e paskeni shumë afër.

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”