"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#121

Post by rrëqebull » Wed Feb 18, 2015 7:58 pm

Parathënie saktësuese: Po e ribotojmë këtë video duke hequr sekondat e para ku përmendej emri i një OJQ-je të drejtuar nga vëllezër dhe motra shqiptaroveriorë që i shërbejnë Kombit me çiltërsi, ndonëse emri që kanë zgjedhur për organizatën e tyre, nuk është fort i gjetur. Duam të theksojmë se, që prej fillimit, shpjegimi me të cilin e kemi shoqëruar këtë video, nuk i drejtohej aspak bashkëkombësve tanë që veprojnë tek OJQ-ëja në fjalë, e ftuar në emisionin e Besim Dinës, por thjesht merrte si pikënisje emrin e organizatës për të shprehur një mendim fshikullues kundrejt të gjitha atyre shoqatave që, duke e braktisur Kombin dhe mbrojtjen e Interesit Kombëtar (i cili po sulmohet e dëmtohet rëndë nga globalistët neobolshevikë përçues të politikave kundra-shqiptare të maskuara me togun “shtet multietnik”), kthehen në vegla të burokratëve që po e çevropianizojnë Evropën dhe po e çshqiptarizojnë Shqipërinë Veriore me anë të dordolecëve ultra-etnomazokistë që kanë caktuar në poste të larta vendimmarrëse. Nxitja e jermit “multietnik” e nxjerr sheshit faktin se çdo veprimtari kundra Kombit Shqiptar, i cili përfaqëson ruan e mbron mijëvjeçarisht evropianësínë në mënyrën më autentike të mundshme, është, në thelb, veprimtari kundra Evropës.

Prej afro një shekulli, e sidomos 70 vitet e fundit, bolshevikët e maskuar si “liberalë” e “social-demokratë” (e jo rrallë, së fundmi, edhe si “nacionalistë”!!), kanë depërtuar e kanë pushtuar çdo institucion kombëtar, shtetëror e mbishtetëror, duke e kalbur nga brenda Perëndimin, duke i skllavëruar shtet-kombet evropiane dhe duke e ndotur e përlyer hapësirën tonë politike e publike me neobolshevizmin që po na pamundëson rimëkëmbjen, shërimin dhe pastrimin nga qelbja dhe sëmundja komuniste enveriste e titiste (gjendja e rënduar në Shqipëri Veriore e dëshmon qartazi këtë fakt).
Tashmë që çdo hapësirë është e pushtuar nga ultra-etnomazokistët trushpëlarë në shërbim të globalizmit komb-zhdukës, ka ardhur koha që taktikën e njohur përgjithësisht me emrin ‘depërtimizëm’ (angl. “entryism”) ta përdorim të gjithë Nacionalistët Shqiptarë për të depërtuar e rimarrë nën kontroll Institucionet Tona, për t’i çliruar nga kuçedra kripto-bolshevike globaliste dhe për t’i rithemeluar e rikthyer ato në Institucione Shqiptare në përfaqësim, në ushtrim, në shërbim, në mbrojtje, në zhvillim e fuqizim të Kombit Tonë!

I urojmë punë sa më të mbarë OJQ-ës “Perspektiva pro-evropiane”, duke u rikujtuar vëllezërve e motrave tanë që veprojnë në këtë organizatë, se Shqiptarësía është evropianësí autentike; vetëm duke qenë Shqiptarë, ne mund të jemi evropianë. Çdo rrugë “drejt Evropës” që kalon nëpërmjet përçarjes, humbjes së sovranitetit kombëtar dhe shkombëtarizimit është një rrugë drejt humnerës!
Faleminderit për atë që po bëni për bashkëkombësit në Shtimë dhe më gjerë! Drejt Bashkimit!Shpjegimi shoqërues i videos: Në këto OJQ-ë përgatitet shitja e Atdheut dhe i interesave të Kombit në këmbim të rrogave të majme korruptuese.
Në këto "organizata joqeveritare" përgatiten shpifjet dhe shtrembërimet e statistikave, për të korrur sa më shumë para, me të cilat pasandaj organizohen "party" e "kokteje" të shfrenuara e të shthurura.

Në këto OJQ-ë të kontrolluara nga BE-ja kurdisen tru-shiturit etnomazokistë të cilët në një të ardhme do të organizojnë gjykatat armiqësore, do të pranojnë organet e huaja pushtuese kundra-shqiptare si dhe shkatërrimin e sistemit arsimor, ekonomik e të çdo institucioni tjetër kombëtar që do të shtien në dorë.

OJQ-ët e BE-së dhe të globalistëve neobolshevikë të maskuar si "partnerë ndërkombëtarë" janë porsi kërpudhat helmuese e shkombëtarizuese të globalizmit abrahamik: Shqiptarisë nuk i sjellin asnjë të mirë, veç dëme, amullí, prapështi…!!!

Nëse të gjitha këto OJQ-ë do të ishin vërtet të frytshme dhe në të mirën e Kombit, me gjithë miliardat që kanë vjelë, tani gjithçka do duhet të ishte përgatitur për Bashkimin Tonë në një Shtet!

Por jo! Kanë punuar dhe punojnë vetëm për përçarje kombëtare!!!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#122

Post by rrëqebull » Tue Feb 24, 2015 2:16 pm

Revolucionari shtinjak i lëvizur nga dora e BE-së
[27/01/2014]
Image

Fitorja e Syriza-s në zgjedhjet kuvendore të Greqisë nuk shkaktoi atë lemeri të tregjeve financiare që pritej nga shumë. Bursa e Athinës në orët e para të mëngjesit humbi më tepër se 5%, por mandej humbjet u pakësuan. Ndërsa Bursa e Milanos, pas një rënieje fillestare, mbylli me një ngritje prej 1,15%. Edhe këmbimi euro/dollar ndërroi huaza, duke prekur natën cakun më të ulët 1,1098, për t’u ringritur mbasandaj në 1,12. Ne kemi folur me Alberto Banjai-n, profesor i politikës ekonomike në universitetin D’Anuncio të Peskarës.

G: Çfarë ndryshon për Greqinë dhe për euron pas fitores së Cipras-it?
B: Asgjë. Nuk pati ndryshuar asgjë edhe kur Franca shkoi “majtas” me Holland-in, i cili pat thënë se do t’ia ndryshonte sjelljen Gjermanisë.

G: (Pretendimet) mëtesat greke janë një (iluzion) vegullí?
B: Po. Pika më e rëndësishme e programit të Cipras-it ka të bëjë me tregun e punës, domethënë me shfuqizimin e reformave të 'Trojkës' [BE, KE, FMN]. Syriza, në fakt, ka premtuar se do të rikthejë të trembëdhejtat dhe se do të rrisë rrogat. Ciprasi në thelb është si [Bepe] Grilo-ja: po shkon në pushtet duke bërë gjoja sikur është kundra euros, por pastaj do përpiqet që ta mbajë atë duke u mjaftuar me ndonjë premtim demagogjik sipas shëmbëlltyrës së pagës minimore.
Porsi “Lëvizja 5 yje” [e Bepe Grilo-s], Syriza është në vetvete një parti popull-dhelëse e dritëshkurtër që shërben për të përgjumur mospajtimin.

G: Ndërtjerash Ciprasi as ka thënë ndonjëherë të jetë kundra euros...
B: Puna është se makineria mediatike evropiane [më saktë: shërbëtore ose drejtpërsëdrejti pronë e BE-së] i ka paraqitur Cipras-in dhe Grilo-n sikur të ishin dy personashe “kundra”. Por kjo në të vërtetë shërben veç për të kontrolluar dhe (neutralizuar) asnjanësuar mospajtimin. Syleshët mendojnë se tashmë në Greqi do të hapet një diskutim kritik, por nuk është kështu. Ciprasi nuk i tremb ata që bëjnë ligjin në BE sepse është njëri prej tyre, nuk është i jashtëm por brenda sistemit.

G: Çfarë do të bëjë partia e Ciprasit?
B: Porsi “Lëvizja 5 yje”, edhe Syriza do ta ulë kokën edhe do t’i ‘sulet’ zhurmëkotësisht korrupsionit dhe një sërë çështjeve të tjera që nuk janë në rrënjë të problemit. Rrënja e vërtetë e problemit është financa private, siç dokumentohet në Itali me rastin e bankave “Monte dei Paski di Sjena” dhe “Banka del’Etruria”.

G: Nëse ato të Ciprasit janë kaçkaritje për t’u hedhur hi në sy njerëzve, përse organizmat e BE-së e sulmojnë?
B: Nëse Be-ja nuk do ta sulmonte, kaçkaritjet e tija nuk do të funksiononin dhe mashtrimi i tyre do të kuptohej. Dje në mëngjes, lajmet folën për një rrëzim të bursave, kur Tokjoja humbi 0,25%, dhe për rrëzim të euros, që gjatë natës zbriti prej 1 qindarke ndërkohë që muajt e fundit kishte humbur 25%. Mediat po inskenojnë një “cunami” të paqenë. Edhe mbledhjet me ngërmese të kupolës së BE-së janë thjesht shtirje.
http://www.ilsussidiario.net/News/Econo ... Ue/576230/

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#123

Post by rrëqebull » Sat Feb 28, 2015 3:59 pm

Image
Në titullin e shkrimit që botuam radhën e kaluar, dordoleci i radhës i financitikanëve globalistë që po udhëheqin çevropianizimin e Evropës nëpërmjet zhdukjes së shtet-kombeve evropiane, apostrofohej si "revolucionar shtinjak".
Ky lloj emërtimi mund të keqkuptohet, duke u dhënë disave përshtypjen se mbiemri ‘shtinjak’ i referohet veç rastit të bolshevikut të Syriza-s dhe se mund të ketë bolshevikë të çiltër.
Ç’është e vërteta, siç tregojnë dokumentet e stër-rëndësishme të botuara në librin e Entoni Staton-it “Uoll Striti dhe Revolucioni Bolshevik”(1974), që prej fillimit, lëvizja bolshevike ka qenë e cytur dhe e financuar nga bankierët, financierët dhe kapitalistët më të mëdhenj të kohës, të cilët shihnin tek Rusia «tregun më të madh të pashfrytëzuar në botë» dhe që, nëpërmjet “revolucionit bolshevik” dhe lëvizjes internacionaliste marksiste, shihnin mënyrën më të mirë për të zhdukur çdo pengesë shtetërore e kombëtare drejt zgjerimit të bizneseve, monopoleve dhe fitimeve të tyre në shkallë globale.

Ja disa pjesë domethënëse nga libri i Staton-it:
«Një pengesë ndaj kuptimit me pjekuri të historisë moderne është nocioni se të gjithë kapitalistët janë armiq të ashpër dhe të patundur të gjithë marksistëve dhe socialistëve. Kjo ide e gabuar lindi me Karl Marksin dhe ishte padyshim e dobishme për qëllimet e tij, por ajo është në fakt një broçkull. Ka pasur një aleancë të vazhdueshme, ndonëse të fshehtë, midis internacionalistëve kapitalistë dhe internacionalistëve socialistë – në interesin e tyre të ndërsjellë.
Kjo aleancë i ka shpëtuar vëmendjes kryesisht sepse historianët – me disa përjashtime të dalluara – kanë një prirje paragjykimore marksiste të pavetëdijshme dhe për këtë arsye janë të mbyllur ndaj mundësisë së ekzistencës së një aleance të tillë.
[…]
Si shpjegohet ky koalicion midis kapitalistëve dhe bolshevikëve?
Rusia ishte atëherë – dhe është sot – tregu më i madh i pashfrytëzuar i botës. Për më tepër, Rusia, si atëherë edhe sot, përbën rrezikun e mundshëm garues më të madh për sipërmësinë industriare dhe financiare amerikane. (Një shikim hartës botërore është i mjaftueshëm për të vërejtur dallimin midis shtrirjes së madhe gjeografike të Rusisë dhe vogëlsisë relative të Sh.B.A-ve). Uoll Striti-t duhet t’i kalojnë ethe nëpër shpinë kur parafytyron Rusinë si një tjetër gjigand industriar superamerikan.

Por përse t’i lejohej Rusisë që të bëhej një garues ndaj sipërmësisë amerikane?
Në fundin e shekullit të XIX, Morgan/Rokfeleri dhe Gugenhajmi kishin dëshmuar prirjet e tyre monopolistike. Në shkrimin “Hekurudha dhe Rregullorja 1877-1916” Gabriel Kolko-ja kishte vërtetuar se si pronarët e hekurudhave, dhe jo bujqit, ishin ata që donin kontroll shtetëror të hekurudhave në mënyrë të tillë që të ruanin monopolin e tyre dhe të asgjësonin konkurrencën.
Pra shpjegimi më i thjeshtë i të dhënave tona, është se një trup financierësh të Uoll Strit-it shtuan lakmitë e tyre monopolistike në një shkallë globale. Tregu gjigantik rus duhej shndërruar në një treg të robëruar dhe teknikisht në një koloni që do të shfrytëzohej nga një pakicë financierësh të lartë-pushtetshëm dhe nga korporatat nën kontrollin e tyre.»

BE-ja, me dogmat e stërpërmendura të “tregut dhe lëvizjes së lirë” dhe të “shoqërisë së hapur”, të cilat janë veçse tymtaja retorike arsye-helmonjëse dhe lirimendim-censuruese në funksion të përqendrimit gjithnjë e më të madh të pushtetit dhe ekonomisë në duart e financierëve që udhëheqin politikat e saj shtetkomb-zhdukëse, përfaqëson pikërisht atë lloj strukture globaliste dhe globalizuese që financierët e 1900-ës arritën të krijonin në Rusi me anë të revolucionit bolshevik. (Një shembull domethënës i një mundimi fillestar për të shtrirë kontrollin e tyre në Evropë është edhe lëvizja bolshevike “Spartakus” në Gjermani, edhe kjo vepër e po të njëjtëve spekullatorë financiarë që qëndrojnë pas “revolucionit të tetorit”).
Dhe në fakt “internacionalizmi marksist” nuk është gjë tjetër veçse një strategji e internacionalizmit financiar për të arritur kontroll global.

Autori i librit e shpjegon tërthorazi dhe jashtë mase bukur ndikimin dhe ndihmën që Marksi u ka dhënë financierëve globalistë në zbulimin e kësaj taktike të “opozitës së kontrolluar” duke u nisur nga shpërdorimi praktik i treshes dialektike hegeliane të tezës, kundërtezës dhe sintezës. Për financierët kapitalizmi është teza, marksizmi/bolshevizmi është kundërteza dhe sinteza (qëllimi që ata duan të arrijnë duke stisur lëvizje kundra-kapitaliste) është ultra-kapitalizmi i cili, falë kundërtezës (kundra-kapitalistëve), nuk ka më kufij shtetëror, doganor e taksimor për të tejkaluar, pasi këto të jenë zhdukur nga revolucionet “çlirimtare” bolshevike (ose nga "integrimet" neobolshevike).
Pra kapitalizëm që shfrytëzon kundra-kapitalizmin për të pasur më tepër kapitalizëm; internacionalizmi financiar që shfrytëzon internacionalizmin "socialist" për të pasur më tepër internacionalizëm financiar.

Falë “revolucioneve” bolshevike të shkaktuara me anë të investimeve shumëmiliardëshe (sikurse ndodh edhe sot me “revolucionet neobolshevike” të maskuara si “demokratizim” dhe “hapje të shoqërisë”), këta financierë përqendruan pushtetin dhe ekonominë, ashtu siç ua kërkonin interesat e tyre financiare, në duart e “revolucionarëve” që vendosën regjimin sovjetik dhe të cilët ishin veçse bashkëpunëtore ose vegla të verbra të tyre. Por njëkohësisht, në Sh.B.A, ku këta financierë kishin gjithë ekonominë në dorë dhe nuk u duheshin lëvizje anarko-komuniste për të marrë pushtetin dhe monopolet, ata themelonin dhe financonin lëvizje kundra-bolshevike me anë të së cilave të pengonin përhapjen e lëvizjeve kundra-kapitaliste të cilat do mund t'u shkaktonin humbje.

Natyrisht mbështetja e tyre për regjimin sovjetik ishte prapa skenave dhe e regjistruar vetëm në dokumentet qeveritare të cilat do të bëheshin publike veç pas 50 vjetësh. Aty për aty askush tjetër nuk ishte në dijeni të lojës së tyre të dyfishtë.
Që atëherë taktikat e “elitës" financiare globale kanë ndryshuar veçse makiazhin, por qëllimet e tyre ngelen gjithmonë të njëjta: shndërrimi i botës në një “treg” të vetëm me një bankë të vetme e me një qeveri të vetme nën kontrollin e tyre.

Pra, në dritë të gjithë këtyre fakteve, të flitet për bolshevikë të çiltër, ka po aq kuptim sa që të flitet për kukulla me vullnet të vet.
Mbiemri ‘shtinjak’ përbri fjalës ‘revolucionar’/bolshevik atëherë, nuk mund të lexohet si i vendosur për të përshkruar një rast të veçuar, por përfton atë lloj figure retorike që quhet dytologji ose dytologji sinonimike dhe që krijohet duke vendosur pranë dy fjalë me kuptim të njëjtë, shumë të ngjashëm ose përplotësues, për t'i dhënë togut theks dhe fuqi shprehëse (p.sh.: flak e nxehtë, fuqitë e mëdha, gënjeshtër mashtruese etj.).
Pra fjala ‘revolucionar [bolshevik]’ dhe fjala 'shtinjak' janë sinonime që përshkruajnë dikë «që e paraqet veten ndryshe nga ç'është në të vërtetë për të mashtruar të tjerët, për të përfituar etj.».

Dhe pak rëndësi ka nëse dordoleci i radhës është në dijeni të lojës së dyfishtë që fshihet pas bolshevizmit. Veprimtaria bolshevike është dhe ngelet një stisje dhe një shtirje e naltfinancës globale për të arritur qëllimet e veta botë-skllavëruese.

Edhe në rastin kur bolsheviku të jetë thjesht një sylesh i verbuar nga broçkullat pseudoshkencore marksiste e neomarksiste, i pavetëdijshëm se për interesat e kujt po punon duke përpallur internacionalizëm e kundra-nacionalizëm, gjithsesi nuk mund të flitet kurrqysh për ‘çiltërsi’. Çiltërsia dhe syleshësía janë të papajtueshme dhe kurrsesi të bashkëpranishme. Një “sylesh i çiltër”, është thjesht dhe vetëm një sylesh. Si mund të quhet ‘i çiltër’ dikush që lufton verbërisht kundra Interesit Kombëtar dhe që dëmton Kombin e vet për “ideale internacionaliste” që janë farkëtuar pikërisht nga ata internacionalistë financiarë që ai mendon se po lufton? Është njësoj si të flitet për opozitë-të-kontrolluar të lirë. Ose është e kontrolluar, ose është e lirë.

(Ky i 'opozitës së kontrolluar' është koncepti themelor për të kuptuar politikën moderne dhe bashkëkohore, në çdo nivel.
Me përjashtim të Nacionalizmit Burimor, çdo opozitë tjetër ndaj vektorëve shtetkomb-zhdukës, është opozitë e kontrolluar.
)

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#124

Post by rrëqebull » Sat Feb 28, 2015 5:47 pm

Kjo është shpallje lufte kundra Shqiptarisë.
Image

Thirrja e zëdhënësit Stavileci që Kombi Shqiptar të zhduket nëpërmjet vetëvrasjes demografike është jo vetëm një fyerje e stërflliqur, një blasfemi, kundrejt Nënave Shqiptare e Familjeve Shqiptare dhe një shpallje lufte kundra Kombit Tonë, por është njëkohësisht një rrëfim:
një rrëfim i tërthortë që nxjerr në shesh arsyen që qëndron prapa politikave të qëllimshme ekonomi-rrënuese që globalistët dhe dordolecët e tyre etnomazokistë po ushtrojnë në Shqipëri Veriore dhe kudo në Trevat Tona.

Pra është pranimi i tërthortë se Kombi Ynë po mbahet në varfëri ENKAS për të shkaktuar rënien tonë demografike, shfarosjen tonë, në mënyrë të tillë që globalizimi nëpërmjet sllavizimit, përzierjes, zbrazjes dhe kolonizimit të Trevave Tona me jo-shqiptarë të përshpejtohet dhe "integrimi' neo-jugosllav e neo-sovjetik në strukturën globaliste komb-zhdukëse 'BE' të kryhet sa më shpejtë dhe pa mundësi kthimi.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#125

Post by rrëqebull » Mon Mar 16, 2015 7:58 pm

Në BE Pavarësia Kombëtare merr fund.

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#126

Post by rrëqebull » Sun Apr 19, 2015 12:32 pm

Image
ɴᴀᴄɪᴏɴᴀʟɪᴢëᴍ sʜǫɪᴘᴛᴀʀ PO
ʙᴏʟsʜᴇᴠɪᴢëᴍ "ᴇᴠʀᴏᴘɪᴀɴ" JO

Të gjithë ata që ende hamendësojnë sikur duke kundërshtuar hyrjen në BE u kundërshtuaka përkatësia e Shqipnisë në Evropë, duhet ta zgjerojnë, zhvillojnë dhe kthjellojnë edhe më tepër botëkuptimin e tyre, derisa të kuptojnë që entiteti internacionalist BE nuk ka asgjë të bëjnë me Evropën, përveç emrit (dhe kjo e zaptimit të emrave për të maskuar dhe përçuar plane politike me përmbajtje krejt të kundërt me to, është një taktikë mashtrimi e rëndomtë bolshevikoide; për të kuptuar se si BE-ja e mban këtë emër ndonëse është në të vërtetë një bashkim pseudo-evropian e madje kundra-evropian, të kihet parasysh shembulli i zaptimit të fjalës 'Rrilindje' nga ana e veprimtarëve pseudo-Rilindës e madje kundra-Rilindës të hapësirës sonë publiko-politike.)

BE-ja është një entitet globalist që përdor taktika bolshevike, neobolshevike e kriptobolshevike (përsëri vini re zaptimin e fjalës 'demokraci') për të shkaktuar shoqërishqyerje e shtetshkrumbosje, për të rrëmbyer sovranitetin kombëtar e për të propaganduar e përhapur kundranacionalizëm, etnomazokizëm, etnonihilizëm e shkombëtarizim.

BE-ja është një entitet globalist që synon të gllabërojë edhe Algjerinë, Marokun, Turqinë, Azerbajxhanin, Gjeorgjinë etj.
A ju duken vende evropiane këto?

Përkatësia e Shqipnisë në Evropë është e padyshimvënshme dhe e pandryshueshme sepse Kultura Shqiptare është thelbi, kujtesa, burimi, kuptimi i kulturës evropiane dhe as 500 vjet pushtimi aziatik nuk mundën ta ndryshojnë këtë.

Prandaj hyrje (lexo: shkrirje) në atë entitetin globalist kundra-evropian që quhet eufemikisht 'BE', në vend që të përpabashkohemi kombëtarisht, do të thotë për Kombin Tonë rrezikim për shpërbërje dhe zhdukje, dhe për Evropën, do të thotë rrezikim i zhdukjes së atij thelbi, të asaj kujtese, të atij burimi dhe të atij kuptimi të evropianësísë ashtu siç ruhen dhe përfaqësohen nga Shqiptarësía.


Faleminderit Tifozëve Kuq e Zi që po ndihmojnë në ndërgjegjësimin e bashkëkombësve për këtë çështje kaq qendrore për Kombin Tonë.


User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#127

Post by rrëqebull » Wed May 06, 2015 4:17 pm

Image
❝Krijimtaria popullore dëshmon se Aleksandri i Madh, si një figurë madhore e historisë kombëtare të shqiptarëve, është përcjellë në kujtesën e tyre historike nga brezi në brez. Këtë e ka vërtetuar edhe Edit Durham, e cila në vitin 1905 ka shkruar: «Aleksandri i Madh... është ende i gjallë mes njerëzve të vet. Nuk mund ta merrni me mend se sa me pasion flasin për të; gjaku i të parëve u vlon ende në dej». Kujtesa e thellë historike për Aleksandrin e Madh bëri që në vitin 1925 qeveria dhe parlamenti shqiptar të caktojë Lekun, të stampuar me portretin e tij, si njësi bazë monetare, të cilin e kemi edhe sot.❞

..Dhe të cilin duhet ta kemi përgjithmonë, si 'skeptër' dhe mjet të domosdoshëm të Lirisë dhe Sovranitetit tonë kombëtar dhe ekonomik (që edhe pa hyrë në humnerën e BE-së, dordolecikanët "tanë" po bëjnë gjithçka për të na i rroposur).

Zëvendësimi i monedhës kombëtare Lek me euron (që është një ndër armët kryesore të naltfinancës globaliste për skllavërimin dhe zhdukjen e shtetkombeve), do të ishte një ndër krimet më të mëdha kundra Lirisë dhe Sovranitetit të Kombit Tonë dhe zyrtarizimi i pushtimit të plotë të Shqipnisë nga ana e globalistëve (të cilët gjithsesi sot e kanë shtrirë dhe po e shtrijnë gjithnjë e më shumë ndikimin e tyre çshqiptarizues kudo nëpër Hapësirën Tonë publiko-politike me anë të posteve që kanë zaptuar dordolecët e financuar, "shkolluar", "trajnuar" dhe "këshilluar" [trushpëlarë] prej tyre. Nëpërmjet indoktrinimit me dogmat globaliste neobolshevike e shoqëri-shqyerëse të paketuara si "arsim bashkëkohor" e "demokratizim" globalistët e ushtrojnë kontrollin e tyre mbi mendjedobëtit, hedonistët, vullnetfikurit e mendjelehtët që trushpëlahen dhe shthuren me thjeshtësinë më të madhe duke u bërë vegla të verbra të ushtrimit të politikave kundrashqiptare.
Në këmbim të pushtetit fiktiv dhe të përfitimit të fondeve, këta kundranacionalistë kundrakombëtarë (që do të thotë veçse kundra-Kastriotas e kundra-Rilindas!) nuk e kanë për gjë që ta dëmtojnë, shkallmojnë dhe minojnë nga themelet Kombin, Shtetin e Kombit dhe të Ardhmen e Kombit).

LARG NGA LEKU DUART E FËLLIQURA GLOBALISTE!

NJË KOMB - NJË SHTET - NJË MONEDHË!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#128

Post by rrëqebull » Sun May 10, 2015 8:09 pm

Ku dun me aderu shqiptaret apo ne organizaten islamike qe su pelqen BE !?
Përgjigje për këtë pyetje pikëçuditëse për të gjithë ata që kanë paqartësi të ngjashme:

'Organizata' më e rëndësishme për Kombin Tonë është Shteti ynë i Përbashkuar. Pa një Shtet Nacionalist Shqiptarokratik të përbashkuar për mbarë Kombin Tonë, çdo hyrje nëpër organizata globaliste kombzhdukëse, qofshin abrahamike apo neobolshevike, është vetëvrasje.

Dhe për më tepër, BE-ja nuk të mbron nga islamizimi por përkundrazi e nxit atë si një mënyrë për të krijuar "diversitet" llurbëtirë multikulturore e multiracore për ta çevropianizuar Evropën dhe për të shkombëtarizuar çdo komb evropian e sidomos Tonin, sepse na sheh si 'anomali' në një rajon sllavo-grek.

Globalistët e shohin si domosdoshmëri asgjësimin e Kombit Tonë sepse sipas tyre ky është nxitësi kryesor e madje arsyeja jetësuese e "nacionalizmit" serb [të cilin po ashtu duan ta asgjësojnë, sepse janë kundra çdo lloj nacionalizmi].

Prandaj lojërat sllave të paraqitjes së Shqiptarëve si "terroristë islamikë e jo-evropianë që duhen spastruar për t'i rikthyer stabilitetin dhe paqen rajonit", janë plotësisht në vijën globaliste.

Globalistët dhe jugosllavët, për sa i përket "problemit të përfaqësuar nga Shqiptarët dhe zgjidhjeve të mundshme", janë në pajtim të plotë. Ajo çka ka ndodhur në Shqipëri Veriore vitet e fundit me politika rrënuese dhe veprimtari kundrakulturore sëprapthtësuese të studiuara enkas për shkombëtarizimin, demoralizimin dhe spastrimin e shqitparoveriorëve dhe për fuqizimin e serbëve dhe pakicave të tjera dhe gjithashtu futja e islamikëve në kuvend [yha!] dhe krijimi i një hapësire sa më të gjerë për veprimtaritë kundrashqiptare të çdo lloj globalisti (abrahamik e neobolshevik), është dëshmia më e qartë e vijës së tyre të përbashkët dhe në përputhje të plotë për zhdukjen tonë.
Image

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#129

Post by Adriana » Mon May 25, 2015 3:07 pm

Cameron kundër migracionit nga vendet e BE


Sfidë thuajse e hapur ndaj BE…

Kryeministri britanik kërkon pakësimin e të drejtave për emigrantët nga BE. Në situatën aktuale propozimet e tij do të binin në kundërshtim me ligjin e BE-së, por Cameron do të negociojë fort, për ta ndryshuar atë. Kur konservatorët fituan disa javë më parë zgjedhjet në Britaninë e Madhe dhe morën vota të mjaftueshme për të qeverisur të vetëm, disa miq evropianë duhet ta kenë parandjerë të keqen. Torit janë të njohur për politikën e tyre kritike ndaj Bashkimit Evropian. Ata kanë planifikuar madje edhe një referendum kombëtar në vitin 2017, që duhet të sqarojë, nëse Britania e Madhe duhet të mbetet pjesë e BE-së, apo të dalë prej saj.
Kryeministri i vjetër dhe i ri David Cameron u ka premtuar zgjedhësve të tij, se do të agazhohet që tani, që vendi i tij të marrë më shumë të drejta në kuadër të BE. Një pikë, që ai e ka shumë për zemër dhe të cilën e theksoi edhe në një fjalim të enjten (21.05) është: Reduktimi i emigracionit të qytetarëve të tjerë të BE-së në Britaninë e Madhe.

Sfidë thuajse e hapur ndaj BE
“Unë dhe shumë të tjerë besojnë se është e drejtë, që të reduktojmë joshjen për njerëzit, që duan të vijnë këtu”, tha Cameron në fjalimin e tij në Londër. Koha e fjalës së tij duket se është zgjedhur qëllimisht: pas saj kryeministri udhëtoi në një samit të Partneritetit Lindor të BE-së në Letoni. Me fjalët e tij të qarta ai me siguri që donte t ‘u bënte të qartë edhe homologëve në BE, se sa e rëndësishme është për të kjo çështje.
Disa orë para fjalës së tij u publikuan shifra të reja të eimigracionit për Britaninë e Madhe. Ataotregojnë pse shumë britanikë janë të ndjeshëm ndaj çështjes së emigracionit. Në vitin 2014 emigracioni neto arriti në 318.000 njerëz. Emigracioni neto është numri i njerëzve, të cilët kanë emigruar minus njerëzit, që janë larguar nga vendi në të njëjtin vit 2014. Në fillim të mandatit të tij të parë Cameron kishte premtuar se do ta reduktonte emigracionin neto në më pak se 100.000 vetë. Ai nuk mundi ta mbajë këtë premtim.
Emigracioni i qytetarëve të BE-së, që duan të marrin ndihma sociale në Britaninë e Madhe, së bashku me qëndrimin e rreptë ndaj emigrantëve të paligjshëm do jetë një nga temat kryesore, për të cilat Cameron të negociojë me BE-në për mbetjen vendit të tij në bashkimin e shteteve.
Ndryshimet në fushën e kontributeve sociale, për të reduktuar emigracionin nga BE, do të jenë një domosdoshmëri absolute në negociatat e mia të reja,” tha kryeministri. “Liria e lëvizjes [brenda BE-së] është menduar gjithmonë si liri për të nisur një punë diku tjetër, dhe këtë lloj lirie lëvizjeje, unë e mbështes.”

Londra dëshiron më pak të drejta për emigrantët

Nicolai von Ondarza: akoma shumica e britanikëve është për të qëndruar në BENicolai von Ondarza: akoma shumica e britanikëve është për të qëndruar në BE
Cameron ka ide të qarta se çfarë dëshiron të ndryshojë në rregullat e emigracionit. Ai dëshiron nga njëra anë të vendosë, që emigrantët nga vendet e BE-së, të cilët shkojnë në Britaninë e Madhe, të kenë jetuar katër vjet në vend, para se të fitojnë të drejtën për përfitime sociale. Nga ana tjetër ai dëshiron t’i kthejë përsëri, ata që pas gjashtë muajsh nuk kanë gjetur vend pune në Britaninë e Madhe.
“Se sa konform me ligjet evropiane janë propozimet e tij është e diskutueshme”, tha për DW Nicolai von Ondarza, ekspert për Britaninë e Madhe në fondacionin Shkenca dhe Politika (SWP). Në këtë mënyrë do të ndodhte një diskriminim ndërmjet qytetarëve britanikë dhe qytetarëve të tjerë të BE-së, i cili për shkak të rregullit të antidiskriminimit në legjislacionin e BE nuk është në përputhje me ligjin.”
Çështja e kontributeve sociale për emigrantët është e komplikuar, jo vetëm në Britaninë e Madhe. Në nëntor 2014 Gjykata Evropiane e Drejtësisë vendosi që autoritetet gjermane të mos i paguanin asistencën e papunësisë të quajtur Hartz IV një gruaje rumune, e cila jetonte në Gjermani prej katër vitesh pa u përpjekur të gjejë punë. Me fjalë të tjera, në BE lejohesh të punosh, ku të duash, por jo të jesh i papunë.

Negociata të vështira në horizont

Propozimi i dytë i Cameronit për të përzënë ato, që nuk gjejnë punë pas gjashtë muajsh, duket gati pak absurd. Një qytetar i BE-së, së paku sipas gjendjes aktuale, mund të hyjë përsëri në Britaninë e Madhe një ditë pas dëbimit Sepse në BE vlen parimi i lirisë së lëvizjes. Njerëzit nga shtetet anëtare mund të lëvizin të lirë në Bashkimin Evropian dhe të shkojnë të banojnë, ku të duan. Për këtë nuk u nevojiten viza.
Për të zbatuar planet e tij, kryeministri britanik do të duhet të bëjë disa ndryshime. Ndoshta që në qershor ai do t’u parashtrojë homologëve të tij në BE, se çfarë kushtesh duhet të plotësohen, në mënyrë që qeveria në referendumin e planifikuar për vitin 2017 t’i bindë qytetarët për të qëndruar në BE. Cameron nuk dëshiron të negociojë, por a do t’i shërbejë vallë kjo?
“Qëndrimi i shumicës së vendeve të BE-së, duke përfshirë Gjermaninë, është se ata në parim duan të mbajnë Brianinë e Madhe në BE, por jo me çdo çmim”, shpjegon von Ondarza. Për diçka tç tillë themelore, si liria e lëvizjes, për çdo ndryshim duhet të arrihet një konsesus i vertetë në mesin e anëtarëve. Modifikimet e traktateve të BE-së do të duhet të vendosen në mënyrë unanime. Von Ondarza mendon se kjo mund të ketë pak gjasa: “Unë nuk mund ta imagjinoj, që shtetet e tjera të BE-së, do të miratojnë planet, që ka skicuar Cameroni.”

Dalja e Britanisë së Madhe nuk do të ishte mirë për askënd

UKIP nuk është vetëm kundër BE, por edhe kundër emigracionit.
Përfundimi i çdo referendumi është e vështirë të parashikohet. Por me partitë kritike ndaj BE si UKIP, që nxit popullatën në Britaninë e Madhe kundër BE, të paktën mund të imagjinohet që njerëzit të votojnë në favor të daljes nga BE, mendon eksperti për Britaninë e Madhe von Ondarza. Por ai thotë gjithashtu se ky nuk do të ishte përfundim i mirë për të dyja palët.
Britania e Madhe do të prekej shumë ekomikisht, sepse shumë firma britanike varen nga eksporti i favorizuar në vendet e tjera të BE-së. Dhe BE përveç një tregu të madh të shitjes do të humbiste paguesin e katërt për nga fuqia, si dhe një fuqi të rëndësishme në politikën e jashtme. Von Ondarza mendon: “Nga perspektiva e sotme duhet thënë, se ka vetëm të humbur, në rast se Britania e Madhe del nga BE.”

http://www.pakufije.com/2015/05/25/came ... ndet-e-be/
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#130

Post by rrëqebull » Wed May 27, 2015 4:25 pm

Projekti globalist për neojugosllavinë:
BE-ja PO PËRPIQET QË TA BËJË BEOGRADIN KRYEQYTET TË BALLKANIT


Në këtë video pohohet me fjalë të tjera ajo që kemi shkruar edhe më parë në lidhje me mbështetjen e pakusht që globalistët po i japin serbisë për të ringritur lugatin 'jugosllavi'. Dhe për ta bërë këtë natyrisht se e kanë të domosdoshme që ta dëmtojnë deri në asgjësim Kombin Tonë me taktika dhe plane politiko-ekonomiko-kulturore çmoralizuese, mërgim-nxitëse, atdhe-zbrazëse, sovranitet-grabitëse, ekonomi-rrënuese e shkombëtarizuese që janë në funksion të sllavizimit, greqizimit, turqizimit, kolonizimit, globalizimit dhe zhdukjes të Kombit Tonë.

Të gjithë këtë plan, folësi në këtë video e përmbledh me një fjali të vetme, kur thotë se BE-ja po punon për të përmbushur projektin «për t'i dhënë Ballkanit si kryeqytet Beogradin».

Pohimi është më se i saktë por duhet bërë kujdes me faktin që folësi e quan këtë projekt "të Merkelit". Çdo Shqiptar syshqiponjë e kupton fare mirë që, sado u propagandoftë nëpër media si 'mbretëresha e BE-së', Merkeli është veçse një tjetër kukull në shërbim të globalistëve. Kukulla së cilës i është dhënë më shumë përgjegjësi fiktive mediatike në krahasim me kukullat e tjera, por gjithnjë një kukull.

Duhet të bëjmë kujdes, dhe mos të biem në grackën ku bien, me dashje a pa dashje shumë nacionalistë evropianë, kur fajësojnë Gjermaninë për problemet që BE-ja po u shkakton vendeve të tyre. Duhet të kemi parasysh se "justifikimi moral" që japin globalistët për krijimin e kuçedrës neo-sovjetike 'BE' është i themeluar mbi një gjermanofobi dhe një kundragjermanizëm të egër. Nëse kombi gjerman është në gjendje që të jetë përsëri i pari për sa i përket punëtarisë dhe zhvillimit ekonomik, pavarësisht sulmit dhe pushtimit më se 70 vjeçar globalist që po kërkon ta çgjermanizojë dhe së fundmi ta zëvendësojë me "gjermanët e rinj" (kështu mediat "gjermane" quajnë ardhacakët afroaziatikë që po dynden në Dojçlandë), kjo veçse tregon qëndresën dhe cilësitë e larta të këtij kombi [që, siç ka shkruar Kryeministri i XXX i Shqipnisë, Fiqiri Dine: «ka dhanë ndihma shpirtnore e landore të paçmueshme për vendin t’onë në rrethana të ndryshme»] dhe aspak që gjermanët po përfituakan në kurriz të të tjerëve.

Propagandimi i Merkelit si 'udhëheqëse' e BE-së është pikërisht në funksion të përhapjes së kundragjermanizmit dhe gjermanofobisë nëpër Evropë, në mënyrë të tillë që pakënaqësia e kombeve evropiane mos t'iu drejtohet globalistëve, që janë shkaktarët e vërtetë të çdo mbrapshtie, por Gjermanisë.

Mirëpo çdo Shqiptar syshqiponjë e kupton se një komb i caktuar nuk mund kurrsesi të përfaqësohet prej një etnomazokisti (dhe si e tillë përshkruhet edhe Merkeli nga nacionalistët gjermanë); sado i pompuar qoftë nga mediat globaliste, ai që nuk di apo nuk do që t'i shërbejë kombit të vet dhe madje i shkakton dëme të rënda për llogari të globalistëve, është dhe ngelet veçse një dordolec që përfaqëson veçse nënshtrimin dhe turpin.

Kombin mund ta përfaqësojnë vetëm nacionalistët, vetëm ata që janë gjak nga gjaku i kombit të tyre dhe vullnet nga vullneti i kombit të tyre, dhe në asnjë mënyrë veglat e verbra të globalistëve, bolshevikëve, naltfinancës apo çdo lloj kuçedre internacionaliste tjetër, siç janë sot pothuajse të gjithë qeveritarët e pothuajse çdo shteti evropian, me përjashtim të fqinjëve tanë, që kanë ditur dhe dinë të bëjnë lojën e globalistëve deri në cakun që u intereson, pa u kthyer tërësisht në vegla të tyre dhe duke përfituar më shumë se sa humbur. Këtë dinë ta bëjnë se kanë trashëguar strukturat propagandistike dhe pushtetore të bizantit dhe abrahamizmit ortodoks, i cili është në vetvete një tjetër lloj globalizmi. Pra në rastin e tyre ndeshen dy globalizma, ai abrahamik dhe ai neobolshevik. Dhe nuk është aspak çudi që këto dy kuçedra kundrakombëtare të jenë në përputhje të madhe kur vjen puna tek lufta ndaj Kombit Tonë.

Mund të thuhet se globalistët neobolshevikë po kërkojnë që të shtinë në dorë kontrollin e globalizmit abrahamik ortodoks ashtu siç kanë bërë me globalizmin abrahamik katolik. Veç vini re se çfarë lloj retorike përdor dhe çfarë lloj deklaratash lëshon "kreu i katolikëve": për "hapje" ndaj homoseksualëve [=shaktërrimit të familjes], për hapje ndaj hordhimigrantëve dhe kolonizatorëve afroaziatikë [=zëvendësim të evropianëve vendas]; thirrje për "më shumë BE" etj.
Të gjitha këto tregojnë se globalizmi abrahamik katolik është infiltruar dhe gllabëruar pothuajse plotësisht nga globalizmi neobolshevik; tani radhën e ka abrahamizmi ortodoks dhe çshqiptarizimi i Shqipnisë është pikërisht në funksion të gllabërimit të globalizmit ortodoks nga globalizmi neobolshevik (ultraliberal-bolshevik).

Nga çdo pikëpamje që ta marrësh, mbështetja për globalizmin bolshevik, neobolshevik (liberal, gjoja "demokratik"), mbështetja për globalizmin abrahamik ("katolik", "ortodoks", "mysliman") dhe mbështetja për gjithçka që ka lidhje apo prejardhje prej këtyre dhe që nuk është Shqiptarësí e kulluar, kombëtarësí, burimorësí, nacionalizëm syshqiponjak shqiptar, kthehet në mbështetje për ata që duan të na zhdukin, kthehet në përkrahje të zhdukjes së Kombit Tonë.

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#131

Post by Adriana » Sat May 30, 2015 2:11 pm

rrëqebull wrote:Projekti globalist për neojugosllavinë:
BE-ja PO PËRPIQET QË TA BËJË BEOGRADIN KRYEQYTET TË BALLKANIT
Deri me tani cdo gje duket e qarte qe BE-ja me zagaret e saj ne ballkan po punon per : TE RINDERTOJME SERBINE!!....fillojne punimet:
Autostrada Nish- Durrës i siguron Serbisë daljen në det nga Shqipëria, Projekti 1 miliard euro

Brenda 15 ditësh, Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai Serb Aleksandër Vuçiç do të nënshkruajnë protokollin për realizimin e projektit të autostradës Nish- Durrës E bën të ditur Zv/kryeministrja njëkohësisht ministrja serbe e Infrastruktrës Zorana Mihajlovic ( në foto).

“Serbia dhe Shqipëria kanë 6 muaj që punojnë në këto projekte, të cilat do të prezantohen në samitin e ardhshëm në Vjenë ka thënë Mihajlovic për RTS.

Ajo shtoi se një tjetër hap shumë i rëndësishëm do të vijojë.

Për projektin duhen afërishti 1 miliard euro por për këtë cështje do të diskutohet pasi të ketë mbaruar studimi i tij

“ Është bashkëpunimi dhe stabiliteti politik, pa të cilin nuk mund të flasim për stabilitet ekonomik. Kjo autostradë është e rëndësishme pasi lidh rajonin dhe për ne në mënyrë të veçantë sepse na siguron dalje në det nëpërmjet Shqipërisë” tha ministrja serbe. http://www.pakufije.com/2015/05/30/auto ... iard-euro/


Pse tu japim edhe portin e Durrsit me vone.. serbet nder shkekuj e kane enderruar ....
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#132

Post by rrëqebull » Sun Jun 21, 2015 8:48 pm

një Shqiptar Estoni-banues wrote:Një karikaturë e ditëve të sotme në Estoni, ku populli është i revoltuar që BE-ja do t'i dërgojë 1000 zezakë Estonisë që t'i mbajë e t'i ushqejë, e të "ngjyroset" pak se janë shumë bjonda e të bardhë.

Image
Ja edhe një tjetër lajm po nga Estonia, në lidhje me politikat komb-vrasëse të entitetit globalist neo-sovjetik kundraevropian, kundrakombëtar, kundrafamiljar, kundrapunëtor që quajmë eufemikisht "BE":
Në tetor 2013 Abdul Turei (Turay), një zezak Britani-banues u bë zezaku i parë që fitonte një detyrë si politikan në… Estoni, ku ai fitoi një ulëse në këshillin e kryeqytetit Tallin.

Tani Turei është duke konkuruar për një ulëse në "Parlamentin Evropian" si social-demokrat.

«Qëllimi im është që ta përshpejtoj procesin e integrimit evropian» i tha Turei BBC-is.

«Nuk ngjaj si askush tjetër këtu, prandaj jam dëshmia e dukshme që integrimi evropian funksionon», vazhdon ai.

(…)

«Nëse Evropa duhet të integrohet atëherë evropianët duhet të marrin pjesë në jetën publike të njëri tjetrit», thotë ai.

Estonia është 98% evropiane prandaj debati tashmë është i përqendruar tek domosdoshmëria që Evropa Lindore të bëhet më pak evropiane (dmth. të kolonizohet me jo-evropianë si Turei) për t'u "integruar" pra, me fjalë të tjera, për t'u bërë si Britania dhe Franca ku, vendasit, po kthehen në pakicë në vendin e tyre.

Nga pikëpamja e globalistëve, evropianët vendas duhet t'i nënshtrohen me-se-s'bën “diversitetit”.
Një vend i vogël evropian plot me vendas të bardhë është thjesht diçka e papranueshme për ta dhe nuk duhet të ekzistojë më. {retorika e tyre kundranacionaliste, përtej cirqeve me fjalë, me këtë ka të bëjë fundja}

Me urdhër të globalistëve (si burokratët e pazgjedhur të BE-së), që të gjitha shtetet evropiane në faqen e dheut duhet me doemos që të kenë kufij të hapur (shqyer) dhe të lejojnë që të përmbyten me hordhimigrantë jo-evropianë nga e gjithë bota, duke u kthyer në pakicë në atdheun e tyre.

Dhe hapi i mëtejshëm (që tashmë ka filluar prej kohësh me anë të trushpëlarjes nëpër shkolla dhe nëpër media) do të jetë ai i nxitjes së përzierjes racore midis vendasve dhe ardhacakëve {për të zhdukur nga faqja e dheut shumëllojshmërinë me raca, kombe e kultura, të cilat janë pengesë për përqendrimin e pushtetit mbarëbotëror në duart e elitës globaliste}.

E gjithë kjo nuk është gjë tjetër veçse një gjenocid ndaj vendasve evropianë, i kryer me mjete politiko-kulturore.

[Marrë lirisht nga: http://whitegenocideproject.com/black-p ... in-estonia]

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#133

Post by rrëqebull » Sun Jul 19, 2015 4:53 pm

Historia e vuajtjeve të kombeve baltike përgjatë sundimit sovjetik na ndihmon për të kuptuar në detaj, duke pasur një fushëpamje sa më të gjerë, historinë e Kombit Tonë nën sundimin jugosllav dhe më në përgjithësi prirjet pushtim-zgjerimore e kolonizuese të sllavëve.

Gjatë pushtimit sovjetik, me kolonizimin e ndërmarrë nga BRSS-ja, rusët dhe popullsitë e tjera si ukrainasit, polakët, tartarët etj. — të cilët zhvendoseshin sipas urdhrave dhe planeve të pushtetarëve sovjetikë për të ndryshuar përbërjen etnike të vendeve që ata sundonin, në mënyrë që të parandalonin dhe pamundësonin nacionalizmat, të shtypnin liridashjen dhe të pamundësonin pavarësimin e kombeve që kishin skllavëruar — arritën që të përbënin deri pothuajse 45% të popullsisë së Letonisë ndërkohë që vendasit letonë, numri i të cilëve kishte rënë deri në 52% të popullsisë në vitin 1889, nëse pushtimi sovjetik do të kishte vazhduar, rrezikonin që të shndërroheshin në pakicë e madje të spastroheshin tërësisht nga atdheu i tyre.
Ende sot, nga banormatjet e 2014-s rezulton se letonët me 1.3 milion vetë, përbëjnë veçse 61,6% të popullsisë së Letonisë dhe rusët 25,8% të popullsisë me 520 mijë vetë.
E njëjta vlen edhe për Lituaninë dhe Estonin. Popullsia e kësaj të fundit (gjithsej 1.3 milion banorë) përbëhet sot prej 69,1% nga estonët (908 mijë vetë) dhe 25,2% nga rusët (330 mijë vetë).

Këto luftëra demografike që kanë pësuar vendet baltike përgjatë bolshevizmit sovjetik na janë tepër të vyera për të kuptuar luftërat demografike që janë ndërmarrë po përgjatë asaj kohe nga jugosllavët kundra Kombit Tonë në Malësi, Dardani dhe Arbëri Lindore duke i kolonizuar Trevat Tona me “malazezë, boshnjakë, serbë, maqedonë etj” (çka vlen edhe për Çamërinë me spastrimet dhe kolonizimet e kryera nga mbetjet osmane të fesë ortodokse që quajmë “grekë”).

Por këto të dhëna në lidhje me politikat kundrakombëtare sovjetiko-jugosllave janë gjithashtu të domosdoshme dhe duhen mbajtur parasysh sepse na ndihmojnë edhe për të çmaskuar krimet kundrakombëtare që po kryen sot kuçedra neobolshevike neosovjetike ‘BE’. Kjo kuçedër globaliste bankiero-burokratike po ushtron sot pothuajse të njëjtat politika kombzhdukëse bolshevike të së kaluarës me dallimin e vetëm se (të paktën për tani) nuk po përdor armë zjarri por veçse armë financiare, ekonomike, kulturore dhe politike.
Njëra prej këtyre armëve kombzhdukëse është hordhimigracioni: nxitja e dyndjes së qindra mijëra (e madje miliona) kolonizatorëve afrikano-aziatikë drejt Evropës duke i detyruar njëkohësisht vendet evropiane që tashmë janë “integruar” (lexo: që u janë nënshtruar globalistëve të BE-së duke dorëzuar dhe humbur sovranitetin e vet kombëtar dhe kontrollin e shteteve të tyre) që t’i shqyejnë kufijtë e tyre shtetërorë dhe t'i strehojnë ardhacakët në shtëpinë e tyre pavarësisht se u rrezikohet rëndë shëndeti kombëtar, struktura etniko-kulturore, rendi dhe siguria e vendeve të tyre.

Dhe, ndonëse popujt e vendeve të tjera evropiane, të cilët janë trushpëlarë prej dekadash e madje shekujsh me ideologji etnomazokiste, kanë filluar që ta ngrenë zërin vetëm pasi që dëmet që u janë shkaktuar vendeve të tyre nga globalistët dhe dordolecikanët vendas kanë arritur caqe të pashpërfillshme edhe nga më syleshi prej syleshëve, në vendet baltike, ku përvoja dhe kujtesa e luftës kundravendase që ato kanë pësuar nga bashkimi sovjetik është ende e freskët, populli po e dallon menjëherë synimin e ulët të BE-së dhe po reagon nacionalisht duke u shprehur në mënyrë të prerë se nuk kanë ndërmend që të pranojnë sërishmi rrezikimin e zhdukjes së tyre dhe kolonizimin e atdheut me ardhacakët parazitë që BE-ja po u dërgon si pako postare. (…dhe shumica dërrmuese e të cilëve — ndryshe nga propaganda trushpëlarëse që bëhet nëpër mediat në shërbim të globalistëve për të mallëngjyer etnomazokistët mendjelehtë — nuk është aspak e përbërë nga njerëz që “largohen nga luftërat”, por nga meshkuj me “ajfona” dhe “ajpade” të cilët e mësyjnë Evropën në kërkim të përfitimeve ekonomike, agroturizmëve, bujtinave me 4 yje, ushqimit dhe ndihmave falas që kanë mësuar se BE-ja u jep “refugjatëve”. …Ku është parë ndonjëherë që të ikin nga lufta vetëm meshkujt duke lënë në luftë familjet, gratë e fëmijët e tyre?! Kjo tregon se sa pak respekt kanë për popullin shërbëtorët e globalistëve që punojnë nëpër media duke përhapur kësi lloj broçkullash e mashtrimesh që edhe një mendjekalama e ka vështirë t'i besojë.).

Përballë kësaj gjendjeje të shkaktuar nga kuçedra neosovjetike BE, reagimi shembullor i kombeve baltikë po bëhet gjithnjë e më i zëshëm. Ja se çfarë raporton një Shqiptar Syshqiponjë që gjendet në Estoni dhe që i njeh mirë kushtet dhe rrethanat e atjeshme:

❝Me gjithë shiun që binte, sot [18 korrik 2015] në Talin u mbajt protesta e rradhës kundra emigracionit masiv, që drejtohet kundra ardhacakëve afro-aziatikë që BE-ja kërkon me ngulm që Estonia t'i marrë.
Motoja e protestës ishte "Nënat e bijat për Estoninë, baballarët e bijtë për mbrojtje të pragut të shtëpisë"

Parrullat që shiheshin në protestë ishin «A duam një të ardhme të zezë për Estoninë?»; «Jo emigrantëve-Estonia për estonezët e jo për zezakët», «Nuk duam të jemi skllevër të të huajve».❞

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#134

Post by rrëqebull » Wed Jul 22, 2015 4:07 pm

Tjetër pamje nga protesta e 18 korrikut e atdhetarëve syçelë të Estonisë kundër planit të BE-së për zhdukjen e kombeve evropiane dhe zëvendësimin e tyre me kolonizatorë afro-aziatikë.

Image
Në shkrimin e fundit kemi shkruar se: ❝Kjo kuçedër globaliste bankiero-burokratike po ushtron sot pothuajse të njëjtat politika kombzhdukëse bolshevike të së kaluarës me dallimin e vetëm se (të paktën për tani) nuk po përdor armë zjarri por veçse armë financiare, ekonomike, kulturore dhe politike.❞

Mjafton të shihet kjo video ku policia italiane është përdorur kundër popullatës vendase nga dordolecikanët italianë që BE-ja ka instaluar në qeveri, për të kuptuar se kur kanë kësi lloj shërbëtorësh nëpër vende kyçe vendimmarrëse, globalistëve nuk u duhet të lëvizin asnjë gisht. Gjithçka që është në interes të tyre po e kryejnë dordolecët që ata financojnë dhe mbështesin për aq kohë sa që këta u mbesin besnikë duke ia dalë mbanë, njëkohësisht, që ta mashtrojnë popullin (gjë shumë e thjeshtë për ta meqenëse kanë në kontroll pothuajse të gjitha mediat) duke u shtirur sikur po punojnë për "reforma" dhe "interesa nacionale" ndërkohë që në të vërtetë janë duke ndjekur fije për pe urdhrat kundrakombëtare të pronarëve të tyre globalistë. Ndër këta urdhra është edhe ai për ta përmbytur Italinë me kolonizatorë afrikanë që propagandohen si "refugjatë lufte"*** duke i vendosur ata nëpër lagje, bujtina e agriturizma në të njëjtën kohë që gjithnjë e më shumë italianë (dhe Shqiptarë të Italisë) po mbesin pa punë e pa shtëpi e po shtrydhen pa mëshirë nga taksat dhe nga ulja e rrogave që rrjedhojnë nga politikat e qëllimshme globaliste të shtrëngicës.

***Llogaritet që në Afrikë paksëpaku 230 milionë vetë jetojnë në vende të prekura nga lufta. A do të thotë kjo se, në vend që këta njerëz të ndihmohen në vendet e tyre ose të mirëpriten në shtetet afrikane kufitare që nuk janë të prekura nga lufta, u dashka që të mbarten në Evropë? Në qershor të këtij viti, Anijesia Mbretërore britanike lajmëronte për gjysmë milion afrikanë që janë në Libi në pritje për të mësyrë brigjet evropiane. A është "e drejtë" që, në një kohë kur edhe vet kombet evropiane po varfërohen dhe po zhyten në kriza të parapërgatitura globaliste, të pranohen në Evropë miliona afrikanë që mund veçse të rrisin papunësinë, pasigurinë dhe problemet me të cilat po përballen evropianët?

Në të vërtetë, siç kanë thënë zëshëm edhe disa politikanë nacionalistë italianë: këto operacione — në të cilat Anijesia Ushtarake italiane po përdoret si traget "kostakroçere" për kolonizatorët afrikanë duke i mbledhur ata në det për t'i derdhur në siujdhesën italike — janë veçse zbatim i planit globalist për zëvendësim popullate: për t'i zëvendësuar italianët me ardhacakët ashtu siç u intereson kompanive të mëdha globaliste të cilat duan të "furnizohen" me punëtorë të gatshëm që të paguhen sa çereku i rrogës që mund të pranojë një italian (apo një Shqiptar i Italisë) për të jetuar dinjitetshëm, për të krijuar e mbajtur familje.

…Dhe përderisa globalistët do të kenë nga ana e tyre qeveritarë (dhe trushpëlarakë të "shoqërisë civile") që nuk ngurrojnë ta përdorin policinë dhe çdo mjet tjetër politik, ekonomik, kulturor e mediatik kundra popullit të tyre, duke e shpërfytyruar kuptimin e togut `sigurim të rendit` për ta kthyer atë në "sigurim të rendit të ri kundrakombëtar" që po duan të vendosin globalistët, zbatimi i këtyre planeve për zhdukjen dhe zëvendësimin e evropianëve me kolonizatorë afrikano-meslindorë, do të vazhdojë.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

#135

Post by rrëqebull » Mon Sep 14, 2015 6:23 pm

Për ata që ende nuk e kanë të qartë, ja se çfarë po ndodh:

BE-ja po jep këto urdhra: «Jepini mirëseardhjen gjenocidit tuaj o evropianë të pandreqshëm që nuk doni ta humbisni dashurinë për kombet, për kulturat dhe për lirinë tuaj ashtu siç ne globalistët po mundohemi prej kohësh që t'ju mësojmë! Por me ndihmën e "refugjatëve" s'keni më nga t'ia mbani! Miliona afrikano-meslindorë presin që t'ju mësojnë se si t'ua dorëzoni atyre atdheun tuaj! Për ju s'ka më vend! Tregoni mikpritje për pushtuesit dhe shfarosësit tuaj nën kontrollin tonë o race e pavlerë evropiane që dini të prodhoni vetëm nazifashizma të mallkuara për të penguar përhapjen e bolshevizmit dhe bankierokracisë së shenjtë! Vdekje ju dhe nacionalizmit tuaj, pushtet e pasuri pa kufij ne globalistëve!»
Image

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”