"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#31

Post by Artian » Tue Jul 14, 2015 11:33 pm

rrëqebull wrote:
Artian wrote:Pershendetje te gjithve, pershendetje rreqebull.
A nuk po te duket sikur me keto analiza po kritikojme gjithe boten. Kjo menyre me sjell ndermend kohen e qoftelargut qe kritikonte gjithe planetin, ca fashista ca revizionista e ca imperialista. A mos duhet me u vetpermbajt pak sepse vete vendi yne nuk po eshte se po mban dot shqiptaret.
Përshëdnetje Artian,

Meqenëse "qoftëlargu" siç e quani ju, hante bukë dhe pinte ujë, atëherë ne na u dashka që mos të hamë më bukë dhe mos të pimë më ujë për frikë se mos po i përngjajmë atij?!
Meqenëse "qoftëlargu" kishte ushtri, na u dashka që ta shkatarrojmë të gjithë së bashku ushtrinë tonë që mos të jemi "si ai"?!
Meqenëse "qoftëlargu" mbronte interesat e pushtetit të tij, mbrojtja e interesave në vetvete (edhe nëse janë të Kombit), na qenka vetvetiu e gabuar?!
Meqenëse "qoftëlargu" kritikonte botën sipas botëkuptimit të tij internacionalist stalinist, na u dashka që "të vetëpërmbahemi" dhe mos të kryejmë asnjë kritikë (qoftë edhe nga këndvështrimit kombëtar) për frikë se mos po sillemi "si ai"?! [dhe për arsye se "vendi ynë nuk është se po mban dot shqiptarët"(?! ?! ?!]?!

Zakonisht nuk quhen 'përgjigje' ato që përmbajnë pikëpyetje çuditëse në fund, mirëpo reagimit prej arsyetofobi dhe krejt pa lidhje që keni shpërfaqur [duke mos u marrë me çështjet dhe faktet e paraqitura] nuk mund t'i përgjigjet ndryshe.
Kërkoni që ta tejkaloni frikën për të arsyetuar lirshëm dhe pa ndjesi inferioriteti sepse, me ato që thoni, duket qartas se në botëkuptimin tuaj të tanishëm, liria e shprehjes qenka tabú prandaj "qoftëlargun", dashje-pa dashje, ju e paskeni shumë afër.
Po jo mor burre nuk e kam qoftelargun afer por m'duket sikur po kritikojme ca si shume boten dhe vete ne shqiptaret jemi perzi keq me njeri-tjetrin, po hame njeri-tjetrin.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#32

Post by rrëqebull » Wed Jul 15, 2015 10:56 am

Artian wrote:Po jo mor burre nuk e kam qoftelargun afer por m'duket sikur po kritikojme ca si shume boten dhe vete ne shqiptaret jemi perzi keq me njeri-tjetrin, po hame njeri-tjetrin.
Sillni lajme, paraqitni fakte, citoni artikuj, parashtroni argumente, ngarkoni pamje për të shprehur e mbështetur pikëpamjen tuaj.
Përndryshe, këtyre shfrytjeve të rrëmujshme fjalësh, të cilat kanë zero përmbajte, zero arsyetim, zero argumentim, zero vetëdije dhe zero vërtetësí, nuk ke ç’tu shtosh a ç’tu përgjigjesh.
Madje, nga mënyra tipikisht etnomazokisto-bolsheviko-arsyetofobike se si po ndërhyni, mund të dallohet qartë që këto shfrytjet tuaja kanë si ‘motor’ dufin që i shkaktohet mendjembyllurit porsa ai përballet me fakte të cilat ‘rrezikojnë’ që ta çlirojnë nga bota imagjinare ku ai është vetëburgosur duke pranuar dogma dhe broçkulla nga më të ndryshmet, siç janë edhe ato bolshevike. Se, duket sheshit, qëllimi tinëzar, ndonëse i keqfshehur, i këtyre “kritikave” tuaja ndaj shkrimeve të këtushme, është që të mbroni sëmundjen prej së cilës jeni të prekur edhe ju vetë.

'Nuhatja' më thotë se, në rastin tuaj, kemi të bëjmë, së paku, me një ‘binjak ideologjiko-metodologjik’ të atij personi që ka shkruar në këtë forum me nofkën “Phoenix”.
Metodat shpërqendruese asgjë-thënëse, arsyetofobike, fakte-shpërfillëse dhe tjerr-prishëse, janë të njëtja.

User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#33

Post by Artian » Wed Jul 15, 2015 1:24 pm

rrëqebull wrote:
Artian wrote:Po jo mor burre nuk e kam qoftelargun afer por m'duket sikur po kritikojme ca si shume boten dhe vete ne shqiptaret jemi perzi keq me njeri-tjetrin, po hame njeri-tjetrin.
Sillni lajme, paraqitni fakte, citoni artikuj, parashtroni argumente, ngarkoni pamje për të shprehur e mbështetur pikëpamjen tuaj.
Përndryshe, këtyre shfrytjeve të rrëmujshme fjalësh, të cilat kanë zero përmbajte, zero arsyetim, zero argumentim, zero vetëdije dhe zero vërtetësí, nuk ke ç’tu shtosh a ç’tu përgjigjesh.
Madje, nga mënyra tipikisht etnomazokisto-bolsheviko-arsyetofobike se si po ndërhyni, mund të dallohet qartë që këto shfrytjet tuaja kanë si ‘motor’ dufin që i shkaktohet mendjembyllurit porsa ai përballet me fakte të cilat ‘rrezikojnë’ që ta çlirojnë nga bota imagjinare ku ai është vetëburgosur duke pranuar dogma dhe broçkulla nga më të ndryshmet, siç janë edhe ato bolshevike. Se, duket sheshit, qëllimi tinëzar, ndonëse i keqfshehur, i këtyre “kritikave” tuaja ndaj shkrimeve të këtushme, është që të mbroni sëmundjen prej së cilës jeni të prekur edhe ju vetë.

'Nuhatja' më thotë se, në rastin tuaj, kemi të bëjmë, së paku, me një ‘binjak ideologjiko-metodologjik’ të atij personi që ka shkruar në këtë forum me nofkën “Phoenix”.
Metodat shpërqendruese asgjë-thënëse, arsyetofobike, fakte-shpërfillëse dhe tjerr-prishëse, janë të njëtja.
Une po them qe nuk duhet te fillojme te shajme te hujt se shumicen e fajit e kemi mes nesh. Diktatura ishte shqiptare dhe e zbatu 100% nga shqiptaret.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#34

Post by rrëqebull » Wed Jul 15, 2015 2:33 pm

Artian wrote:Une po them qe nuk duhet te fillojme te shajme te hujt se shumicen e fajit e kemi mes nesh. Diktatura ishte shqiptare dhe e zbatu 100% nga shqiptaret.

Është mëzirë (simptomë) e arsyetofobisë moskuptimi i argumenteve dhe keqleximi i tyre si "sharje".
Regjimi kundrakombëtar enverist është nëndegë e atij stalinist që është nëndegë e atij bolshevist që është nëndegë e internacionalizmit totalitar globalist.
Nuk mund të kuptohet një skaj (mikroja) pa kuptuar skajin tjetër (makron). Dhe ky tjerr shërben pikërisht për të treguar dhe zbërthyer ndërlidhjen inherente midis mikroshfaqjeve kundrakombëtare me makroshfaqjeve kundrakombëtare.

Meqenëse kemi pajtim se enverizmi ishte paksëpaku një makineri vuajtjesh për Kombin Tonë dhe meqenëse enverizmi kritikonte atë që ai quante "eurokomunizëm" (që përkon për një pjesë me atë që në këtë tjerr është quajtur liberal-bolshevizëm në perëndim të 'Murit Bolshevik' në Berlin), nuk do të thotë se "eurokomunizmi" apo gjithçka që regjimi enverist konsideronte si armik të vetin, është vetvetiu "i mirë".
Ndonëse ndonjëra prej kritikave që ato i bëjnë njëra tjetrës mund edhe të jetë rrethanorisht e drejtë, grindjet midis sekteve të së njëjtës sëmundjeje kundrakombëtare globale, nuk e bëjnë ndonjërën prej tyre më të mirë se tjetrën (siç është edhe rasti i dhjetëra e dhjetëra sekteve të sëmundjes kundrakombëtare abrahamike).

User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#35

Post by Artian » Wed Jul 15, 2015 3:16 pm

rrëqebull wrote:
Artian wrote:Une po them qe nuk duhet te fillojme te shajme te hujt se shumicen e fajit e kemi mes nesh. Diktatura ishte shqiptare dhe e zbatu 100% nga shqiptaret.

Është mëzirë (simptomë) e arsyetofobisë moskuptimi i argumenteve dhe keqleximi i tyre si "sharje".
Regjimi kundrakombëtar enverist është nëndegë e atij stalinist që është nëndegë e atij bolshevist që është nëndegë e internacionalizmit totalitar globalist.
Nuk mund të kuptohet një skaj (mikroja) pa kuptuar skajin tjetër (makron). Dhe ky tjerr shërben pikërisht për të treguar dhe zbërthyer ndërlidhjen inherente midis mikroshfaqjeve kundrakombëtare me makroshfaqjeve kundrakombëtare.

Meqenëse kemi pajtim se enverizmi ishte paksëpaku një makineri vuajtjesh për Kombin Tonë dhe meqenëse enverizmi kritikonte atë që ai quante "eurokomunizëm" (që përkon për një pjesë me atë që në këtë tjerr është quajtur liberal-bolshevizëm në perëndim të 'Murit Bolshevik' në Berlin), nuk do të thotë se "eurokomunizmi" apo gjithçka që regjimi enverist konsideronte si armik të vetin, është vetvetiu "i mirë".
Ndonëse ndonjëra prej kritikave që ato i bëjnë njëra tjetrës mund edhe të jetë rrethanorisht e drejtë, grindjet midis sekteve të së njëjtës sëmundjeje kundrakombëtare globale, nuk e bëjnë ndonjërën prej tyre më të mirë se tjetrën (siç është edhe rasti i dhjetëra e dhjetëra sekteve të sëmundjes kundrakombëtare abrahamike).
Ne ate koh ne kena qene te izolum dhe kjo prej vete shqiptareve dhe ti e din perfundimin, prandaj une nuk po e di pse duhet te shohim te keqen vetem jashte.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#36

Post by rrëqebull » Wed Jul 15, 2015 4:14 pm

Artian wrote:Ne ate koh ne kena qene te izolum dhe kjo prej vete shqiptareve dhe ti e din perfundimin, prandaj une nuk po e di pse duhet te shohim te keqen vetem jashte.
Jo vetëm që nuk paskeni asnjë argument të mirëfilltë për ta mbrojtur ndershmërisht pikëpamjen tuaj, por as nuk po tregoheni i aftë për të shprehur ndonjë mendim të plotë dhe të kuptueshëm, sepse jeni i verbuar nga dufi që ju shkakton përballja me faktet e paraqitura në këtë tjerr (prandaj dhe po kërkoni që t'i rishkruani në mënyrë të keqformuluar dhe shtrembëruar).

Po vazhdoni të bëni pohime pa asnjë lloj koherence logjike duke e rifilluar çdo herë nga e para shfrytjen tuaj me asnjë përmbajte, duke iu shmangur përgjigjeve që keni marrë dhe duke treguar se nuk dini apo nuk doni që t'i kuptoni ato.

Siç dukej faqeza që prej fillimit, me këtë sjellje dukshëm të dufosur dhe internacionalisto-file (sepse ndërhyrjet tuaja kundërmojnë prej së largu që janë në mbrojtje të "të jashtëmve" që qenkan "sharë" në këtë tjerr), vërtetoni se qëllimi juaj është thjesht pluhur-ngritja, rrëmujë-bërja, vërtetësí-fshehja dhe çdo synim tjetër që mund të ketë një mendjembyllur i trushpëlarë me versionin dogmatik të ndonjërës prej sekteve të nëndegëve kundrakombëtare të regjimit globalist.

User avatar
Artian
Member
Member
Posts: 22
Joined: Tue Jul 14, 2015 8:28 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#37

Post by Artian » Wed Jul 15, 2015 4:52 pm

rrëqebull wrote:
Artian wrote:Ne ate koh ne kena qene te izolum dhe kjo prej vete shqiptareve dhe ti e din perfundimin, prandaj une nuk po e di pse duhet te shohim te keqen vetem jashte.
Jo vetëm që nuk paskeni asnjë argument të mirëfilltë për ta mbrojtur ndershmërisht pikëpamjen tuaj, por as nuk po tregoheni i aftë për të shprehur ndonjë mendim të plotë dhe të kuptueshëm, sepse jeni i verbuar nga dufi që ju shkakton përballja me faktet e paraqitura në këtë tjerr (prandaj dhe po kërkoni që t'i rishkruani në mënyrë të keqformuluar dhe shtrembëruar).

Po vazhdoni të bëni pohime pa asnjë lloj koherence logjike duke e rifilluar çdo herë nga e para shfrytjen tuaj me asnjë përmbajte, duke iu shmangur përgjigjeve që keni marrë dhe duke treguar se nuk dini apo nuk doni që t'i kuptoni ato.

Siç dukej faqeza që prej fillimit, me këtë sjellje dukshëm të dufosur dhe internacionalisto-file (sepse ndërhyrjet tuaja kundërmojnë prej së largu që janë në mbrojtje të "të jashtëmve" që qenkan "sharë" në këtë tjerr), vërtetoni se qëllimi juaj është thjesht pluhur-ngritja, rrëmujë-bërja, vërtetësí-fshehja dhe çdo synim tjetër që mund të ketë një mendjembyllur i trushpëlarë me versionin dogmatik të ndonjërës prej sekteve të nëndegëve kundrakombëtare të regjimit globalist.
Nuk e di pse po me therrisni keshtu un nuk po mbroj nderkombetaret por nuk po mbaj larg gabimet tevetvettona.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#38

Post by rrëqebull » Sat Jul 18, 2015 12:06 pm

Mediat, televizionet, filmat, reklamat, telefilmat, “realiti shou”-t, “telent shou”-t …, propagandojnë përzierjen racore sepse pronarët dhe producentët e tyre globalistë të naltfinancës e kanë të pamundur që të shtrijnë sundimin e tyre mbarëbotëror në një botë me shumëllojshmëri kombesh e kulturash, në një botë me njerëz kombdashës të vetëdijshëm për rëndësinë jetësore të sovranitetit të tyre kombëtar, të kthjellët, vullentndezur, të përkushtuar dhe të dashuruar me trashëgiminë e tyre të paçmueshme dhe të pakëmbyeshme gjenetniko-kulturore miliona e mijëravjeçare! Globalistët e kanë shumë më të thjeshtë që ta pushtojnë dhe qeverisin botën nëse kjo do të jetë e banuar prej mulatësh me HM sa më të ulët (Herës Mençuror, në allbenjanisht “kuocient intelektiv”) të cilët të jenë pa trashëgimi dhe identitet kombëtar dhe për këtë arsye të sundueshëm me lehtësinë më të madhe duke u droguar me “big brodher”-a, "muzikë" rep a tallava dhe duke u “edukuar” që ta kalojnë kohën duke bërë "selfi" apo duke lexuar “lajmet rozë” mendjehelmuese të shoubizit.

Ndonëse i mirëfshehur pas retorikave “multikulturaliste” për “celebrimin e diversitetit”, qëllimi globalist për ta brazilizúar botën, për ta shndërruar atë në një llurbëtirë të errët një-ngjyrëshe, një-kulturorëshe e një-racorëshe (pra për ta zhdukur shumëllojshmërinë), dallohet qartësisht nëse zhvillohet sy kritik ndaj të gjitha sulmeve dhe taktikave të tyre trushpëlarëse mediatike.

Siç shihet nga përqindja dhe lloji i propagandës, këto sulme kanë në shënjestër sidomos evropianët. Duke qenë se herësi mençuror (angl.:“IQ”) mesatar evropian është ende «tepër i lartë» dhe «tepër nacionalsit» për të pranuar pushtimin dhe zhdukjen, atëherë zgjuarsia evropiane duhet domosdoshmërisht të ulet duke nxitur përzierjen me zezakë që e shpie HM-ën e Perëndimit nën nivele të rrezikshme për globalistët.

Gjithashtu, në shënjestër ata kanë sidomos gjininë femërore, pasi femrat janë ato statistikisht më shumë të dhëna pas shoubizit dhe ato që virtualisht ndikohen më shumë nga çka shohin e dëgjojnë në televizion (mjafton të përmendet fakti që një përqindje e madhe e femrave që po shohin telenovelat turke në Shqipni, janë vërtet të bindura se po shohin “dokumentar” dhe se ngjarjet e paraqitura në produktin propagandistik neo-osman, janë “fakte të vërteta”.
Për ndikimin botëkuptim-fëlliqës që kanë pasur 20 e ca vjet telenovela latine tek mendja e Vazjave dhe Grave Shqiptare, do duheshin libra të tërë, por pasojat shkatërrimtare për Kombin po i shohim të gjithë nga pak përditë me pakësimin e lindjeve dhe të martesave, me rritjen e numrit të divorceve, të tradhëtive, të mos arritjes së pjekurisë dhe të adoleshentizimit të shtyrë deri edhe tek 40-50 vjeçaret, me rritjen e emrave jo-shqiptarë që u vendeosen fëmijëve, me rritjen e ksenofilisë [siç mund të shihet në shumë pornokëngë të këtij lloji: https://www.youtube.com/watch?v=LmJwecXgpIs] eshtj.).

Paralelisht, sulmi globalist kundrejt evropianëve meshkuj është i studiuar në mënyrë të tillë që të nxisë tek ta dobësimin e karakterit, “femërizimin” dhe homoseksualizmin e tyre dhe vetështypjen e vetëcensurimin e çdo tipari apo prirjeje të natyrshme mashkullore nëpërmjet organizimit të vazhdueshëm të fushatave kultur-terroriste të cilat synojnë demonizimin e mashkullísë (ndonëse janë të maskuara si gjoja “për të adresuar çështje të rëndësishme shoqërore”).

Dobësimi i meshkujve të një shoqërie dhe kombi është thelbësor për suksesin dhe arritjen e qëllimit kombzhdukës globalist sepse vetëm nëse meshkujt e një shoqërie janë të dobët mendërisht e fizikisht, atëherë ajo shoqëri nuk ka se si të parandalojnë që vajzat e saj të kryejnë përzierje racore duke e shpënë kombin drejt zhdukjes pa kthim.
Globalistët e dinë mirë që nëse meshkujt e një shoqërie janë të homseksualizuar dhe s’janë më vetvetja atëherë nuk janë më në gjendje as që t'i mbrojnë vajzat, motrat, gratë e kombit të tyre nga përdhunimi fizik dhe mendor që po ushtrohet ndaj tyre nga globalistët dhe hordhimigrantët që këta kanë prurë në perëndim me “revolucione” e “pranvera arabe” të krijuara në tavolinë.


Pra, me një fjali të vetme: televizionet, reklamat, filmat, telefilmat, videoklipet, telenovelat, komeditë teatrore, revistat dhe çdo mjet tjetër propagandistik mediatik, po përdoret sot prej globalistëve për të nxitur vetëvrasje kolektive kombëtare. Dhe përzierja racore është veçse njëra prej armëve për ta kryer atë (krahas nxitjeve vetëvrasëse stavileciane dhe lamaiane që kanë filluar të propagandohen edhe tek ne nga dordolecët etnomazoksitë arsyetofobë shërbëtorë të globalizmit).


PS.
Taktika komb-zhdukëse për krijimin e Homo Globalus-it pa identitetit racor mund të kuptohet 'në mikro' nëpërmjet propagandave globaliste për krijimin e Homo Balkanikus-it duke nxitur përzierjen midis Shqiptarëve dhe serbëve dhe gjithë ballkanasve të tjerë, sepse vetëm kështu sipas globalistëve të BE-së do të mund të kryhet më së miri “integrimi” i rajonit: duke zhdukur “nacionalizmin” pra Kombin, Kulturën, Traditat, Identitetin Shqiptar duke e zëvendësuar me atë "ballkanik".Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

(pseudo)shtetizmi multietnik: 'motori botëkuptimor' në themel të politikave kundrakombëtarokratike globaliste

#39

Post by rrëqebull » Fri Dec 04, 2015 6:07 pm

Një përgjigje e duhur [kundrejt mendimeve të shëmtuara (dhe shpifjeve) të dikujt që as këto mendime të shëmtuara nuk i ka të vetat] e cila na jep shkas për t'u dhënë lexuesve edhe një filiz tjetër arsyetimësues për ta thelluar dallimin dhe kuptimin e 'motorit (të çartur) botëkuptimor' që po vë prej vitesh në lëvizje veprimtaritë (e çartura) kundrashqiptarokratike të llojit kulturoro-politik:

Nëse dikush do t'ju pyeste se cili është, sipas jush, shteti evropian më jofunksional i kohëve moderne, pa dyshim që shumë prej jush, të ndikuar nga mashtrimet dhe cektësimet e propaganduara nga mediat "tona" përgjatë këtyre viteve të "pluralizmit" (të kundrashqiptarëve), do të përgjigjeshin: "Kosova"; mirëpo kjo nuk është aspak e saktë. Shteti evropian më i dështuar i kohës moderne është Belgjika. (Disa prej jush ndoshta do ta kujtojnë faktin që ky vend, në periudhën 2010-2012, ka mbetur pa qeveri për plotë 535 ditë (2 vjet e gjysëm)].

Ndër arsyet e shumta që qëndrojnë në themel të dështakësisë së Belgjikës, duhet theksuar sidomos 'multietniciteti' i këtij vendi i
cili është i banuar (përveç mërgimtarëve të prurë nga liberal-bolshevikët dekadat e fundit) nga frëngjishtfolës, gjermanishtfolës, holandishtfolës dhe flemishtfolës.
Vetëkuptohet se, për të gjithë këta njerëz, "kombësia belge" është diçka artifiqore që do të mund të quhej veçse një "përkatësi kombëtare" e ngjizur, e përpunuar dhe e përcaktuar burokratikisht dhe jo burimorisht. [Prandaj dhe nuk është aspak çudi që globalistët kanë përzgjedhur pikërisht Brukselin si strofull kryesore të kuçedrës BE dhe kanë caktuar në poste vendimmarrëse të BE-së shumë njerëz me "kombësi" belge. Nëpërmjet "trajnimeve" dhe "universiteteve" që financojnë, globalistët e BE-së synojnë që ta belgjikizojnë (që ta shfunksionalizojnë, që ta çshtetizojnë dhe ta dështojnë multietnikisht) secilin shtet Evropian. (Në fjalorin oruellian të globalistëve dhe dordolecëve të tyre, kjo ecuri shkatërrimtare quhet "integrim")].

Kjo do të thotë se aftësia shtetndërtuese është palcërisht e lidhur me shëndetin botëkuptimor të një kombi të caktuar. Kur botëkuptimi është i çartur sepse i shtrydhur e i ndrydhur me pahir nëpër gjirize arsyetofobe multikultiste e multietnikiste, nuk mund të ketë përfundim tjetër të mundshëm përpos dështimit. (Por sigurisht globalistët kanë sot një arsenal të tërë 'drogash', që nga showbizi e deri tek 'lojërat e fatit' apo fetë abrahamiko-bolshevike, për ta mbajtur të përgjumur apo për ta vrarë tërësisht arsyen natyror-burimore të popujve).

Kjo do të thotë gjithashtu se, të gjithë ata shqiptarë që e braktisin vetveten dhe e zhysin atë në moçalet e vetëurrejtjes dhe vetëpërçmimit, duke u vetëfajësuar se "ne nuk dimë të bëjmë shtet", duhet që të bëjnë një shforcim të mëtejshëm dhe të kuptojnë se gjithçka që po ndodh në Trojet Tona e sidomos në Shqipëri Veriore ("Kosovë") është përpikërisht e shkaktuar nga mungesa e Shqiptarësisë pra nga botëkuptimi joshqiptar e kundrashqiptar që është motori i politikave që po ushtrohen ndaj nesh e kundra nesh. Pra, problemi nuk është se "ne nuk ditkemi të bëjmë shtet", por problemi është se botëkuptimi i atyre prej të cilëve ne presim që të na bëjnë shtet është botëkuptim "belg" (multietnikist, "kosovarist", kundrasovranist, kundrakombëtarist, globalist).

…Dhe, përhapësit e mendimeve të shëmtuara, si ai për të cilin bëhet fjalë në këtë shkrim, janë pikërisht veglat e verbra 'belgjikizuese' e 'belgizuese' që globalistët e BE-së po financojnë në çdo vend evropian ku botëkuptimi është ende aq i shëndetshëm sa duhet për ta dalluar kombësinë prej shtetësisë.

Nëse i lexoni me kujdes, do të shihni se si mendimet e shëmtuara të papagalluara nga këto mendje të shëmtuara të përzgjedhura nga globalistët pikërisht për shkak të paaftësisë për të menduar në mënyrë natyror-burimore (se këta mosmendues mund të përpunohen prej tyre duke u shndërruar në shërbëtorët më të urdhëruar), si dhe veprimtaria e dordolecikanëve që janë caktuar dhe mbështeten në pushtet në Shqipëri Veriore dhe në mbarë Trojet Tona (për të njëjtat arsye), janë që të gjitha në funksion të krijimit të "kombit kosovar" duke i quajtur "kosovarë" edhe shqiptarët vendas por edhe mbetjet ardhacake turqishtfolëse, ciganishtfolëse apo sllavishtfolëse (njësoj si "kombësia belge" është krijuar burokratikisht duke përfshirë frëngjishtfolës, gjermanishtfolës, holandishtfolës e flemishtfolës).

(Diçka që duhet pasur gjithsesi parasysh është që këto mendime të shëmtuara nuk janë të papagajve etnomazokistë që i kakarisin dhe përhapin ato. Sado që këta mosmendues na hiqen si "mendimtarë të spikatur" dhe "origjinal", në të vërtetë, aftësitë e tyre mendimore janë aq të fishkëta sa që edhe mendimet më të shëmtuara dhe më të çartura ata i kanë të huazuara prej të tjerëve.)


Nexhmedin Spahiu gënjen si injorant për historinë e ngritjes së flamurit shqiptar në 1912

Sharlatani (kuptimi i thjeshtëzuar i fjalës është ai që gënjen trashë duke u shtirur megjithatë si ekspert, shkencëtar) nga Kosova i vetëshpallur shkencëtar i shkencave politike, Nexhmedin Spahiu në një status në Facebook, gënjen shumë trashë për historinë e ngritjes së flamurit shqiptar në 1912. Nexhmedin Spahiu thotë se qëndrimi refuzues që shqiptarët e Kosovës kanë sot ndaj flamurit kosovar, të kujton qëndrimin refuzues që shqiptarët e Tiranës dhe Vlorës kishin ndaj flamurit shqiptar në vitet 1912-1920. Këtu kemi metodën e rëndomtë sesi gënjen Nexhmedin Spahiu. Derisa refuzimi i shqiptarëve të Kosovës ndaj flamurit të sajuar kosovar sot është një fakt i njohur, Spahiu e merr të mirëqenë faktin që shqiptarët e Vlorës dhe Tiranës paskan refuzuar flamurin shqiptar në vitet 1912-1920. Ky është stili i rrenave të Spahiut, atë premisë që duhet vërtetuar, ai e merr si fakt, si të vërtetë të mirënjohur.

Spahiu harron, në rast se e ka ditur ndonjëherë që Shqipëria e viteve 1912-1920 ka qenë shumë e monitoruar nga të huajtë, ashtu si Kosova pas çlirimit të saj. Në Shqipëri ka pasur konsullata të huaja që bënin raporte për atë që ndodhte në vend. Pjesa më e madhe e tyre janë botuar sot në vëllime të tëra në Tiranë dhe Prishtinë. Në Shqipëri ka pasur shumë udhëtarë të huaj të cilët kanë shkruar raporte për qeveritë e vendeve të tyre, kanë shkruar libra për Shqipërinë e kësaj periudhe, si dëshmitarë. Shumë prej tyre kanë shkruar raporte sekrete për shërbimet e fshehta të vendeve përkatëse. Këta janë autorë britanikë, gjermanë, amerikanë, austriakë, francezë, holandezë, italianë etj. Pjesa më e madhe e tyre janë botuar sot në Tiranë dhe Prishtinë. Sipas metodologjisë historiografike serioze, këto sot kanë vlerën e dokumenteve. Spahiu duket se shkruan për të gënjyer ata të cilët nuk i kanë lexuar këta dokumente.

Askush prej këtyre dëshmitarëve të huaj të kohës nuk thotë se pati refuzim të flamurit shqiptar në Vlorë, Tiranë ose në ndonjë pjesë tjetër të Shqipërisë, në nëntor 1912 kur u ngrit flamuri shqiptar. Le të gjejë një burim të vetëm Spahiu. Është e vërtetë se në 1914 pati një rebelim islamik në Shqipërinë e Mesme, që e kundërshtoi flamurin shqiptar, por ai u bë kryesisht nga emigrantët boshnjakë. Me largimin e pjesës më të madhe të tyre në Turqi, në kohën e Luftës së Parë Botërore, që u mundësua për shkak se Austro-Hungaria, Bullgaria dhe Imperia Osmane u bënë aleatë me fillimin e luftës, pra u krijua një korridor tokësor për në Turqi, Shqipëria nuk pati më probleme të tilla.

Spahiu thotë edhe një gënjeshtër shumë të trashë që Ismail Qemali pati frikë ta ngrinte flamurin në Vlorë, për shkak të reagimit negative të popullsisë dhe priti ardhjen e Isa Boletinit. Ismail Qemali e priti ardhjen e Isa Boletinit që akti i ngritjes së flamurit kombëtar që shënonte dhe shpalljen e Pavarësisë Kombëtare të kryhej edhe me pjesëmarrjen simbolike të shqiptarit më të shquar nga Shqipëria e Epërme, siç quhej në atë kohë Kosova e sotme. Isa Boletini ishte bashkë me Ismail Qemalin shqiptari më i famshëm i kohës, dhe të dy përmendeshin në gazetat më të mëdha të botës (në atë kohë nuk kishte televizione dhe radio). Të dy kishin formuar një çift politiko-ushtarak të këshilluar nga Viena, që t’ i tregohej botës se shqiptarët janë një komb i qytetëruar që kanë dhe liderë që përpiqen me diplomaci për çështjen e tyre, por edhe liderë ushtarakë. Një formulë lidershipi që nuk u arrit dot në 1998-99, për shkak të enveristëve të UÇK të cilët e shpallën Rugovën tradhtar dhe që sot do të paguajnë për të gjitha në Gjykatën Speciale.

Nëse popullsia e Vlorës do të kishte qenë kundër flamurit kuqezi, nuk mund të bënte gjë Isa Boletini me 300 shqiptarët e Mitrovicës që kishte me vete (gjysma e tyre të lënduar në luftë ne serbët), për të përmbysur raportin e fuqisë në anën e Ismail Qemalit. Por në fakt krejt popullsia e Vlorës ka qenë për flamurin kuqezi. Ja se si e përshkruan nipi i Isa Boletinit, Tafil Boletini, i pranishëm bashkë me axhën në Vlorë, arritjen e tyre në Vlorë, në 28 nëntor 1912:
“Populli i Vlorës e delegatët e viseve të ndryshme, me flamurë na kishin dalë para në Nartë. Në Sheshin e Flamurit, para shpisë së Hasan Sharrës ku banonte Ismail Qemali, krejt populli e delegatët na pritën me flamurë në dorë. Fjalimin e mirëseardhjes së delegatëve të Kosovës e mbajti Kristo Meksi.” (Tafil Boletini: “Kujtime: pranë Isa Boletinit përballë sfidave të kohës”, Shtëpia botuese “Botimpex”, Tiranë 2003, f. 153)
Isa Boletini nuk shkoi në Tiranë, kur erdhi në Vlorë, siç fantazon Nexhmedin Spahiu. Ai erdhi nga Prizreni në Dibër dhe prej këtëj në Elbasan, siç dëshmon nipi, Tafili. Por kjo del dhe nga telegramet që i shkuan Ismail Qemalit nga Elbasani, prej Aqif Pashë Biçakut, i cili e priti Isa Boletinin në Elbasan. Të gjithë këto dokumente janë botuar.

Spahiu fantazon se “Flamuri Kombëtar Shqiptar u bë popullor dhe i dashur kur agallarët e Vlorës e vunë në ballë të luftës këtë flamur dhe çliruan Vlorën.”
Kjo është njëjtë sikur dikush në vitet 2098-2099, pra një shekull pas luftës së Kosovës, të shkruajë në Kosovë se lufta e UÇK u bë me flamurin e sajuar, kaltrinën verdhashe të Kosovës, të krijuar nga grafistët e burokracisë ndërkombëtare në Kosovë. Ata që bënë luftën e Vlorës nuk mund t’ i çonin njerëzit në luftë me një flamur kuqezi që nuk iu thoshte asgjë luftëtarëve. Mijërat e luftëtarëve që hodhën gunat mbi telat me gjemba dhe kapërcyen fushat e minuara duke lëshuar kopetë e bagëtive, nuk sakrifikuar pasurinë dhe jetën për një flamur që nuk iu thoshte asgjë. Kuptohet se flamuri kuqezi ka qenë i shtrenjtë për ta paraprakisht.
Spahiu bën kinse harron një ndryshëm thelbësor mes flamurit kuqezi dhe kaltrinës verdhashe të krijuar nga grafistët e burokracisë ndërkombëtare në Kosovë. Derisa flamuri kuqezi ishte dhe është flamur historik, kaltrina verdhashe e stiluar si flamur për Kosovën nga grafistët e burokracisë ndërkombëtare në Kosovë, është flamur burokratik.
Ka shumë mënyra të gënjyeri, ka rrena të sofistikuara, por Nexhmedin Spahiu gënjen si injorant./Kastriot Myftaraj

https://www.facebook.com/kastriotmyftar ... 5651586239

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#40

Post by rrëqebull » Sun Dec 20, 2015 3:54 pm

Avokati Altin Goxhaj wrote:Sot në 95-vjetorin e Bibliotekës Kombëtare Udhëheqësi i Madh dhe i Lavdishëm, Naltgjatesia e tij Edi Romi i dhuroi Bibliotekës Kombëtare Librin-Album me Zhgarravina-Shkresurina që merr me vete dhe I ekspozon duke I qujt "piktura" kudo si shkon...

https://www.facebook.com/altingoxhaj/po ... 7289858040

"arti" postmodern: streha e fundit e të patalentuarve!

…Megjithëse, në "postmodernitet", edhe ajo e të zhgarraviturit quhet "aftësi", aq më tepër nëse këtë "dhunti" e ka një "postpolitikan" (lexo: një mëkëmbës dhe planzbatues i globalistëve që po duan të sjellin epokën "post-shtetkombëtare").

Ideologjia e "postmodernitetit", si hymnizim i çdo gjëje të shëmtuar dhe kundrakombëtare, është fundja pikërisht lufta e të shëmtuarës kundra Bukurisë, e internacionalistëve kundra Kombit… e zhgarravitësve kundra Artit, e të paaftëve kundra Cilësisë, e analfabetëve dhe mendjeskllevërve kundra Kulturës dhe Arsimit, e dordolecëve kundra Lirisë.

#postmodernizëm: #globalizëm #neobolshevizëm #internacionalizëm #kundrakombit #kundrabukurisë #kundraartit #kundrakulturës #kundraarsimit

#shëmtiarkí #paaaftokraci #kundrashqiptarokraci


Për më tepër: viewtopic.php?p=40217#p40217

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#41

Post by rrëqebull » Tue Dec 22, 2015 9:42 pm

Image
Kundra "Helm-Mendimit Unik" globalist dhe llurbëtirës në të cilën po përpiqen që ta shndërrojnë botën, mund të fitojmë vetëm me Shëndet-Mendimin nacionalist shqiptarësor!

Zgjedhja është midis këtyre: ose të shndërrohemi dhe përhumbemi pa kthim mbrapa në një llurbëtirë të zvetënuar globale, ose të qëndrojmë përjetësisht, sa Dielli të jetë Diell, Komb Shqiptar!

Ose Nacionalizëm-dhe-rritje monolitike! …ose globalizëm-dhe-shfarosje/ multikultike/multietnike.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#42

Post by rrëqebull » Thu Jan 07, 2016 9:15 pm

Image
Nëse do ta përdornim për një çast në mënyrë të stërgabuar kominterniane fjalën "fashizëm", këto pikëpamje 'të kulluara' bolshevike të shprehura nga Gevara janë pikërisht "fashiste". Pra, duke iu rikthyer përsëri thirrjes së dukurive me emrin e tyre të njëmendtë: ato janë fije-për-pe pikëpamje hoxhiste, titiste, jugosllaviste, sovjetiste, holodomoriste, millosheviçiste, leninstaliniste, popoviçiste, mugoshiste, partizaniste, kundranacionaliste.

[Shtrembërimi i fjalës fashizëm është nga një anë i krahasueshëm me shpërkuptimizimin e fjalës internacionalizëm e cila në vetvete nuk do duhej të tregonte asgjë më tepër se sa bashkëpunimin midis kombeve (ndërkombëtarizmin) por që, për arsye se lufta kundra nacionalizmit është përpallur nga bolshevikët pikërisht me këtë emër, atëherë internacionalizëm bolshevik do të thotë vetvetiu kundranacionalizëm dhe luftë ndaj (shtet)kombeve. Pra mund të dallojmë dy lloj internacionalizmash, atë bolshevik (kundranacionalizimi) dhe atë nacionalist (bashkëpunimi midis kombeve, respekti ndaj kombeve të tjera).

Adoleshentët e trushpëlarë me globalizëm e neobolshevizëm nuk i dinë këto fjalë të thëna prej Gevarës dhe assesi nuk ua merr mendja se fundekrye ideologjia e tyre është e gjitha në mbrojtje të pikëpamjes dhe interesit të bankierokratëve dhe globalistokratëve të cilët pengesë më të madhe për synimet e veta evropianëzhdukëse, kombevrasëse dhe botësunduese kanë pikërisht nacionalizmin, të cilin e propagandojnë (sipas direktivave trushpëlarëse kominterniane) me fjalën "fashizëm" që është veçse emri i nacionalizmit italian (me motive të shumta ilirike, por kjo është çështje më vete se fundja secili nacionalizëm evropian ka ngjashmëri me të tjerët dhe vetvetiu është i ngjizur me thelbe përmbajtësore që rrezatojnë nga Shqiptarësia duke qenë se kjo është thelbi, rrënja, 'premtimi i mbajtur' dhe buronja e vet Kulturës Evropiane dhe evropianësísë në përgjithësi).

Në qoftë se të rinjtë që krekosen me majcat me fytyrën e Gevarës do të dinin të gjykonin me mendje të hapur dhe të lirë, do të kuptonin se fjala "fashizëm", kaq shumë e shpërdoruar prej tyre, edhe në kuptimin e shpërfytyruar në të cilin ata e përdorin, është në të vërtetë një ultraefuemizëm në krahasim me kuptimin e njëmendtë që ka fjala bolshevizëm: për zezonat që ka shkaktuar e po shkakton në botë dhe për mungesën e çdo parimi të nderit, të fisnikërisë, të vërtetësisë e të drejtësisë, në luftë a në paqe, të përçuesve të tij [siç tregojnë fare mirë fjalët dhe veprat e Gevarës, të regjimeve bolshevike dhe të atyre të sotshme ultraliberal-neobolshevike e kapital-bolshevike të përfaqësuara dhe instaluara nga BE-ja (shihni "Euleksin" dhe "Gjykatën Speciale" për shembull për të kuptuar se çdo të thotë "drejtësi neobolshevike")].


Por cektësia dhe mosmendimi i gjilpëruar në mendjet e të rinjve përgjatë këtyre 70 vjetëve nga një sistem arsimor i kalbur nga brenda dhe nga filmat propagandistikë të "fituesve" nuk i bën ata në gjendje që të kuptojnë se në dëm të kujt dhe në të mirë të kujt është botëkuptimi ku ata mbështesin veprimet e tyre. E madje shumë prej tyre do t'i lexojnë këto fjali të Gevarës për herë të parë dhe ndikimi që ato do të kenë tek secili lexues do të jetë një matës i mirë i shkallës së rizgjimit të aftësisë së tyre të të menduarit lirisht, lirshëm, natyrshëm, arsyeshëm, kombëtarisht… pra një matës i aftësisë së tyre për të dalluar dhe shkërmoqur dhe asgjësuar me shkathtësi arsyetimore çdo lloj mashtrimi dhe çdo lloj drogimi botëkuptimor që ka dalë nga laboratorët e globalizmit.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#43

Post by rrëqebull » Sun Jan 10, 2016 9:17 pm

Mijëra afrikanë dhe arabë të organizuar sulmojnë dhe përdhunojnë gratë gjermane natën e Motmotit në Këln dhe qytete të tjera në Gjermani:
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A% ... =TAQEh1zfM

Përdhunime në masë në Gjermani: 1000 imigrantë përdhunojnë 80 gra
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A% ... =MAQEnML3n

R. S.: 400 vepra penale ndaj grave pèr Vitin e Ri nè Hamburg, 133 nè Kèln. Gratè gjermane tashmè kanè frikè tè dalin jashtè nè darkè. Gjermania nuk do e mbajè shumè kohè brenda hallin, do pèrpiqet ta ndajè me popujt e tjerè nè kuadèr tè integrimit europian.


Gjermania ka në krye një qeveri aspak më të mirë se sa ajo/ato që po shkatërron/jnë Shqipninë! (Mjafton të shihet se si "urdhërat e Merkelit" janë fotokopje e "urdhërave të BE-së" sepse ajo shpërdorohet prej globalistëve si 'figurante' dhe zëdhënëse e tyre për t'i gënjyer evropianët se politikat kundrakombëtare që ata duhet të pranojnë "kanë funksionuar për Gjermaninë' apo "vijnë nga Gjermania e virtytshme". Në të vërtetë ato politika po e kalbin dhe çgjermanizojnë Gjermaninë!)

Pothuajse kudo në Evropë (përjashtim bën vetëm Hungaria, nga disa pikëpamje) klasa politike është e përbërë krejt nga dordolecikanë në shërbim të globalistëve të cilët ushtrojnë politika që janë skajshsmërisht në dëm të evropianëve vendas.

Marinë Le Peni mund mos të jetë e përsosur por për sa i përket mbrojtjes së interesit kombëtar të kombit të saj, Merkeli nuk i vinë asaj as te maja e thoit të gishtit të vogël të putrës së qenit të saj!

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#44

Post by Adriana » Mon Jan 11, 2016 11:54 am

rrëqebull wrote:
Gjermania ka në krye një qeveri aspak më të mirë se sa ajo/ato që po shkatërron/jnë Shqipninë! (Mjafton të shihet se si "urdhërat e Merkelit" janë fotokopje e "urdhërave të BE-së" sepse ajo shpërdorohet prej globalistëve si 'figurante' dhe zëdhënëse e tyre për t'i gënjyer evropianët se politikat kundrakombëtare që ata duhet të pranojnë "kanë funksionuar për Gjermaninë' apo "vijnë nga Gjermania e virtytshme". Në të vërtetë ato politika po e kalbin dhe çgjermanizojnë Gjermaninë!)

Pothuajse kudo në Evropë (përjashtim bën vetëm Hungaria, nga disa pikëpamje) klasa politike është e përbërë krejt nga dordolecikanë në shërbim të globalistëve të cilët ushtrojnë politika që janë skajshsmërisht në dëm të evropianëve vendas.

Marinë Le Peni mund mos të jetë e përsosur por për sa i përket mbrojtjes së interesit kombëtar të kombit të saj, Merkeli nuk i vinë asaj as te maja e thoit të gishtit të vogël të putrës së qenit të saj!Kam mendimin qe edhe keta ''nacionalista'' i kan hedhur ne pune sa per te na bere lemsh.... nga viti ne vit jam mese bindur qe te gjithe keta kan qene dhe jane fotokopjet e "urdhërave të BE-së", duke u hequr si ''nacionaliste'' qe kur u vjen koha cdo gje mbeten perralla, premtime...

Une personalishte kam humbur besimin qe Le Peni mund te ndryshoj dicka, ose '' te bej realitet ato qe thote'', nga fakti se ne shume shtete te evropes keto vitet e fundit ka pasur politikan te tille qe ndryshe jane shpreheur dhe ndryshe kane vepruar nga ato qe kane thene, ja disa:

- Anglia... votimet Maj-2013, do ''DALIM'' nga evropa, do ''BLLOKOJME'', ANTI - EU.... si perfundim ASNJEGJE

- Spanja... votimet dhjetor-2015 ''TERMET NE POLITIKEN SPANJOLLE'', fitoj votat partia qe kerkonte ndryshime nga ''BE''.... si perfundim ASNJEGJE

- Portugalia... votimet Tetor-2015, po te njejtat brockulla dhe premtime si spanjollet, fituan votat dhe.... si perfundim ASNJEGJE

- Greqia... votime (''cdo-2-3 muaj)'' TE VOTOJME KUNDER PAKETES EVROPIANE, votuan, fituan... si perfundim ASNJEGJE

-Polonia... shteti i dyte ne evrope (mbas Hungarise) qe i tha JO evropes per emigrantet, si dhe ANTI - EU.... si perfundim ASNJEGJE

-Hollanda... ''nacionalisti i pare'' Pim Fortuin qe mori guzimin te fliste persa i perket interesit kombetar , e hoqen qafe me dy plumba me 6 Maj 2002 ne Hilversum, ( 9-dite para votimeve 15-Maj-2002), tek shkallet e nje stacioni TV qe sapo kishte mbaruar nje deklarate, me pas (nuk me kujtohet emri ne keto momente) ishte nje grua qe u mundua te vazhdonte projektet e Pim Fortuinit, po nuk kaluan pak muaj e ''shporren'' edhe ate, shkak u be nje debat qe lindi midis asaj dhe nje Imami ne Hollande. Qe nga ajo kohe +/- nga viti 2007 e deri me sot ne Hollande per ''nacionalist'' mbahet Wilders, sic njihet ndryshe krahu i djathte i Le Penit ne evrope, por as ky nuk ka mundur te bej gje, edhe pse cdo here ne votime ka shtuar % e vendeve ne parlament... si perfundim ASNJEGJE ( perkundrazi, hollanda ka qen krahu i djathte i Merkelit ne shume tema, deri tek kjo e fundit me emigrantet).

- Etj, etj shtete me radhe.Pra sic shihet, shume premtime vetem e vetem sa per te na vjedhur kohen dhe per te na mbajtur larg realitetit (shpreses) qe ne presim te ndryshojme, nderkohe kucedrat kryejne punen e tyre... ndersa ne ENDE duke mbajtur shprese tek 'nacionalistet tane''.


Qofsha une gabim!!... dhe te ndodh e kunderta!
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4227
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#45

Post by Zeus10 » Mon Jan 11, 2016 6:30 pm

..........po falimenton vendin me ndihmen e klases politike.

Image

Por nuk eshte vetem Sorosi prapa kesaj, por eshte nje elite financiare boterore, qe nuk i intereson, qe Shqiperia te prosperoje.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”